Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pajama Meni s tole O ni nič prav jasno. Tudi ne vem, kaj bi storila, ko bi na testerju za O videla II. Kaj to pomeni? Da glih ovuliraš, da še boš ali si že mimo? Oz. kdaj potem "moraš" produktivno seksat? Janchek81 saj veš, da si ti (z mano vred) povprečno plodna samo vsak 2 mesec? Razen v primerih, ko jajčnik prevzame funkcijo drugega? Ker pa ti manjka samo jajcevod, verjetno tisti jajčnik normalno funkcionira, le zanositi ne moreš? Pravim zato, ker si napisala, da sta prejšnji mesec vsak dan seksala, možno je namreč, da si ovulirala prav na "napačni" jajčnik. Kaj pa ostale? Jemljete folno? Jaz je ne, saj bi jo v tem primeru jemala že več kot pol leta!!! Tu in tam vmes kak dan vzamem, da dvignem nivo folne, drugače pa ne. Ja..to je pač teorija, da vsak drug mesec dela 'pravilni' jajčnik .. lahko, da dva mesca dela pravilni in naslednje dva 'napačni' oz. je teh opcij tok, da dol padš... Jaz si ne upam, da ne bi jemala folne - zaradi prve izgube otroka, tko, da tud če jo bom pač mogla celo leto jemati jo bom pač jemala,.... prevelik rizik je, da bi zanosila npr lih tist mesec, ko ne bi jemala folne ... Aja problem pri samem ugotavljanju O je pa tud ta, da tud če mi pokaže da ovuliram še ne pomeni, da ovuliram na pravi jajčnik ( desni jajcevod je pač neprehoden, kar ne pomen, da sam jajčnik ne ovulira), tko, da ... misija nemogoče bo pač prepoznat kdaj je OK delat na otroku in kdaj ne ... vseeno pa upam, da mati narava poskrbi,d a če ovuliram na desni jajčnik, da vsaj ne pride do vgnezditve v samem jajčniku
|