Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (3.2.2016 9:41:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 Maumow tudi jaz sem včeraj nate mislila in premijevala, če je že kaka akcija. Še malo pa bo. Ker sem zelo malo tukaj, ti kar zaželim eno lepo porodno izkušnjo in čudovito kepo v naročje. Meni je tvoja nosečnost šla ekspresno, no vse vaše mi grejo, sama pa se mi zdi, kot bi bila 3leta noseča, vse se mi je vleklo za znoret. Skratka srečno. Dobrodošla nova čveka. Tudi jaz svetujem čim manj obremenjevanja, vem, lažje je govorit kot se zares sprostit, ampak 3meseci res niso nič. Tudi sama sem rabila kar nekaj truda in potrpljenja, s pomočjo tabletk je na koncu po več kot letu le ratalo in zdaj uživam s svojo lepotičko. Noge v luft nisem nikoli držala ;). Pa srečno. Janchek kako ti? Se že počutiš kot nosečka, mislim slabosti itd? Pozdravčki vsem Jst sm presenetljivo OK ... nikol nisem mela slabosti, tko, da mislm, da jih tud tokrat ne bom imela [sm=smiley1.gif] UPAM ... počutim se samo tok nosečo kot čutim napihnjenost spodej ... matr, zdj v tretje pomoje, da ne bom mogla skrivat do 15. tedna, ker se mi že zdj ( v 8T ) zdi, da se mi pozna in tud nobenih več hlač, kavbojk ne morm zapet, pol jih pa nosim kar z odpetim gumbom in čez tuniko dolgo, ali pa že nosečniške hlače ( čeprav so mi pa seveda preširoke še v pasu ) ... sm si ene clo nabavla, jih mam dons gor, da se vsaj OK počutim ... tko, da ... to je to o men [sm=smiley36.gif] čakam na pregled 26.2., ki se mi zdi še deeelč [sm=smiley36.gif] in valda k pomislm na ta dan, me spreleti ponovno strah [sm=zmeden.gif] kar bo ITAK vedno prisoten .. tko, da poleg tega da sm utrujena ni drugih tegob - hvala bogu [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|