RE: Bodoče nosečke II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (20.11.2015 12:40:36)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

SEj veš .. oni majo datoteke, eno pred drugo, mi mamo pa vse 'pomešano' [sm=smiley36.gif]
Pač je res to, da jih ne bomo NIKOL 100% razumel in oni NE nas, žal to tko je ... sj je Avdič prkazu dobre primerjave kako je, če pohvali moški žensko in kako je, če ženska moškega [sm=jezicek.gif]

Se strinjam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (20.11.2015 12:44:06)

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

SEj veš .. oni majo datoteke, eno pred drugo, mi mamo pa vse 'pomešano' [sm=smiley36.gif]
Pač je res to, da jih ne bomo NIKOL 100% razumel in oni NE nas, žal to tko je ... sj je Avdič prkazu dobre primerjave kako je, če pohvali moški žensko in kako je, če ženska moškega [sm=jezicek.gif]

Se strinjam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ti se sam nasmej in glavo pokonc ... in bo še vse vreduuuu [sm=bravo.gif]

madjanca -> RE: Bodoče nosečke II (20.11.2015 13:19:22)

Berem eno dobro knjigo o razmerjih in prebrala notri nekaj, kar vidim da dejansko nuca za boljse razmerje. Jaz ne pricakujem vec od njega, da me bo pokazal da me ma rad, ker vem da me ma... Pokazem pa jaz njemu veckrat da ga spostujem in mu dostikrat povem, ko kaj dobro naredi... Nekakoima moski spol vecjo potrebo po spostovanju in s tem, ko jim to jasno povemo, vejo da delajo prav in so boljlj sprosceni... [sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (20.11.2015 13:30:48)

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Berem eno dobro knjigo o razmerjih in prebrala notri nekaj, kar vidim da dejansko nuca za boljse razmerje. Jaz ne pricakujem vec od njega, da me bo pokazal da me ma rad, ker vem da me ma... Pokazem pa jaz njemu veckrat da ga spostujem in mu dostikrat povem, ko kaj dobro naredi... Nekakoima moski spol vecjo potrebo po spostovanju in s tem, ko jim to jasno povemo, vejo da delajo prav in so boljlj sprosceni... [sm=smiley36.gif]

Ne pričakuješ, da ti bo pokazal, da te ima rad????
ja, logično, da te ima ... samo vseeno je pa lepo, če ti to tud pokaže al kako ... jaz vem, da bi mi šlo v nos, če ne bi dobila lupčka, ko vstopi v hišo iz šihta, al pa za lahko noč...itd.
Auch, tole bolš, da nism prebrala ... sm se kr naježila [sm=smiley36.gif] To je bilo brano kot, ti njemu vse, on pa nič, sej itak veš, da te ma rad .... kwaaaaaa [sm=jezicek.gif]

Amour -> RE: Bodoče nosečke II (20.11.2015 13:37:52)

Če katero zanima, včeraj oddaja o nosečnosti :)
http://4d.rtvslo.si/arhiv/halo-tv/174372252

madjanca -> RE: Bodoče nosečke II (20.11.2015 14:51:16)

ja, logično, da te ima ... samo vseeno je pa lepo, če ti to tud pokaže al kako ... jaz vem, da bi mi šlo v nos, če ne bi dobila lupčka, ko vstopi v hišo iz šihta, al pa za lahko noč...itd.
Auch, tole bolš, da nism prebrala ... sm se kr naježila [sm=smiley36.gif] To je bilo brano kot, ti njemu vse, on pa nič, sej itak veš, da te ma rad .... kwaaaaaa [sm=jezicek.gif]

Opala, sele zdaj sem prebrala dobro kaj sem sploh napisala... Vcasih hocem sto stvari hkrati napisat in pol polovico izpustim, da izpade cisto drugace. Upss [sm=jezicek.gif]

Uglavnem ja, mora mi pokazat, da me ma rad.. Sam ponavadi prevec pricakujemo in smo na koncu jezne, ker niso taki kot v filmu... Zenske dejansko veliko vec damo na te detajle kot moski.. In ne da ne pricakujem, samo sem hitro z malenkostmi zadovoljna.. Kot je lupcek ko gre in ko pride nazaj... Ne pricakujem pa, da me bo vedno nosil po rokah, mi vsak dan povedal da meima rad, tako kot jaz njemu... Enkrat sem ga celo vprasala, zakaj mi nikoli ne rece kaj takega nazaj in je v sali rekel: enkrat sem ti ze povedal, ko bo pa drugace pa bos ze zvedla [sm=smiley36.gif]

Ma sej sploh ne znam opisat dobro kaj sem hotla povedat.. Danes sem cisto zmedena..je pa dejstvo, da ko sem jaz zacela njemu bolj kazat, da ga spostujemt, je tudi on meni bolj pokazal kako me ima rad... Zato tudi vsi recejo parom, da jim zelijo ljubezni in spostovanja.

Upam, da sva se sedaj pravilno razumeli... :) ko pogruntam kako bi bolj razlocno to opisala, ti pa odgovorim se enkrat ;)

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (20.11.2015 15:34:17)

Midva sva brala... 5 jezikov ljubezni: Gary D. Chapman...

Tudi "poučna" knjiga in z odličnimi ocenami po svetu.

Anonimen -> RE: Bodoče nosečke II (20.11.2015 20:43:31)

Ta knjiga je zakon. Jo tudi jaz pravkar berem. In tudi jaz spoznavam, da če ima mož občutek, da ga spoštujem, on bolj pokaže, da me ima rad. Smešno, a resnično[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Sicer sva midva oba taka, da si to kar pogosto poveva, a vseeno fajn vedet take stvari.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (21.11.2015 7:51:42)

A vi si recete Rad oz rada te imam ali ljubim te?

Amour -> RE: Bodoče nosečke II (21.11.2015 8:19:43)

Jaz recem rada te imam, pa ne zato, ker ga ne bi ljubila, ampak ljubim te mi je kot beseda popolnoma tuje in je ne uporabljam nikoli.
On meni rece v svojem jeziku, v katerem pravzaprav uporabljajo eno in isto besedo za "oboje", ne poznam pa njegovega jezika dovolj, da bi poznala nianse.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (21.11.2015 8:32:02)

Meni je "rad te imam" bolj za na začetku, če mu rečem zdaj "rada te imam" bo takoj mislil, da je kaj narobe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

katjesss -> RE: Bodoče nosečke II (21.11.2015 12:48:14)

December ste rekle da bo vesel, upam da res, mene danes namrec "presenetil" svetlo rdec izcedek, jutri rjav, v ponedeljek pa M.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (21.11.2015 14:14:08)

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

December ste rekle da bo vesel, upam da res, mene danes namrec "presenetil" svetlo rdec izcedek, jutri rjav, v ponedeljek pa M.

No saj..pri meni pa bo najvrjetneje tudi tam med ponedeljkom in četrtkom [sm=smiley13.gif] me pa od danes ponoči tako prsa bolijo da sem se zbudila sredi noči, ker nisem vedela kako bi ležala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja nič punce sneg je [sm=bravo.gif]

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke II (21.11.2015 15:47:16)

Pri nama je kar oboje. Ponavadi se hecava pa reče en rad/a te imam, pol tadrug pa, js pa tebe ne, ker te ljubim
Res sva učasih malo otročja, ampak se imava pa resnično rada in izkoristiva vsak trenutek, ki ga imava skupaj. Na žalost sva zaradi njegove odsotnosti skupaj bolj kot ne samo za vikende in ponoči [sm=smiley36.gif]

katjesss -> RE: Bodoče nosečke II (21.11.2015 20:57:56)

Punce a ve vse pijete krvomočnico in maco? Jaz grem v ponedeljek nabavit, pa še s tem poizkusim. V kakšni obliki pa imate maco, gledala sem tudi kapsule..kaj menite?

Katriss -> RE: Bodoče nosečke II (21.11.2015 21:00:13)

Midva si receva ljubim te. Mi prej nikoli ni slo iz ust, s prejsnjim partnerjem, sedaj pa je popolnoma samoumevno... je prvic kar zletelo iz mene :)

mojamiška -> RE: Bodoče nosečke II (21.11.2015 23:38:20)

Punce a ve vse pijete krvomočnico in maco? Jaz grem v ponedeljek nabavit, pa še s tem poizkusim. V kakšni obliki pa imate maco, gledala sem tudi kapsule..kaj menite?

Jaz pijem maco v kapsulah.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (22.11.2015 7:26:42)

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Jaz pijem maco v kapsulah.

Jaz dobim maco v listih za cajcka...

Amour -> RE: Bodoče nosečke II (22.11.2015 8:26:39)

Jaz sem pila krvomočnico samo en mesec, v tem ciklusu sem tudi zanosila. Mace nisem uporabljala nikoli.

katjesss -> RE: Bodoče nosečke II (22.11.2015 12:10:13)

Evo M je tu, vse me boli[sm=smiley13.gif] tako da kavc danes moj, jutri grem pa v nabavo.

Veseli december pridi ze...

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (22.11.2015 15:25:05)

Evo M je tu, vse me boli[sm=smiley13.gif] tako da kavc danes moj, jutri grem pa v nabavo.

Oja prazniki se bližajo... Mene pa še kar prsa bolijo, moj me že 2dni čudno gleda kaj se dogaja z njimi,pa od kje so se vzele [sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

katjesss -> RE: Bodoče nosečke II (22.11.2015 16:14:27)

Oja prazniki se bližajo... Mene pa še kar prsa bolijo, moj me že 2dni čudno gleda kaj se dogaja z njimi,pa od kje so se vzele [sm=smiley36.gif]

foxy_cat drzim pesti, da se pri tebi obratno izide, kot pri ostalih [sm=smiley1.gif]

lizz -> RE: Bodoče nosečke II (22.11.2015 16:31:12)

Jaz pijem maco v kapsulah(pol leta) pa po novem od krvomocnice tinkturo, ki je sicer ful nagravzna ampak ok..
Tintkuro sem si narocla prek neta, kapsule pa kupla v eni trgovino ob planet bio. Se mi je pa ciklus v nulo uredil pa tudi koza po maci..

woma -> RE: Bodoče nosečke II (22.11.2015 16:44:01)

IZVIRNO SPOROČILO: lizz

Jaz pijem maco v kapsulah(pol leta) pa po novem od krvomocnice tinkturo, ki je sicer ful nagravzna ampak ok..
Tintkuro sem si narocla prek neta, kapsule pa kupla v eni trgovino ob planet bio. Se mi je pa ciklus v nulo uredil pa tudi koza po maci..

Jaz pijem eno bio maco (prah). Je kar znosen okus. Upam da pomaga. Začela sem jo piti kakšen teden nazaj.
Drugače imam pa jaz toook močno menstruacijo,,,kot bi imela čiščo. To od poroda dalje, prej je bila pa kar nekaj.

foxy_cat -> RE: Bodoče nosečke II (22.11.2015 19:24:48)

foxy_cat drzim pesti, da se pri tebi obratno izide, kot pri ostalih [sm=smiley1.gif]

Ah težko vrjamem,..ker takrat nisva bila najbolj pridna. Po moje so to spet samo ene bolj hard priprave na [sm=hudicek1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>