Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke II (5.11.2015 9:44:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Hvala punce za pesti. Javim zvečer ali zjutraj kako je bilo. Včeraj zvečer na poti domov mi je bilo tako slabo, obup. Doma sem šla samo pod tuš in spat. Ma, živet nisem mogla. Danes je malo bolje zjutraj, problem je čez dan in zvečer. Komaj čakam vikend. Janchek ti pa danes praznuješ, kajne? Vse najboljše ti želim[sm=smiley31.gif] in čim prej eno piko v trebuhu[sm=bravo.gif], da se ne boš več obremenjevala ves s tem. Kako je pikasta babnica? Upam, da ne prehudo. Hvala tiii .... ja ... dons mam RD [sm=smiley36.gif] Je prou fajn bit doma, z družino, edin moj dela [sm=smiley36.gif] Tamala je kr ok, se ji šir, ampak zaenkrat ni prehudo, dobila sem včerj eno peno k zavira oz. suši te mehurčke, sam zaenkrat jih ma ene 10-15, pa še ene 10 mejhnih k se bojo sigurno razvili, ob 11.20 sva pa naročene pri P, da pregleda oz. da men bolniško - mi prbije, da morm pridt z otrokom, da si ne izmišljujem ...kr neki no, a si lahko kdo zmišluje, sej je nega plačana samo 70% [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|