Katere ninice mate? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

m_m -> Katere ninice mate? (21.9.2005 23:43:20)

Včeraj sem stala pri njeni postlci.

Tak lepo je spala na hrbtu, glava obrnjena na stran, duda ven padla, pol je pa z ustnicami šobo naredla in oponašala cucljanje kot pri dojenju, zraven pa se crtljala in stiskala k plenički.

Tak mi je bla zlata.

polona2 -> Katere ninice mate? (21.9.2005 23:47:21)

Hana ima ovčko Ovčko.

polona2 -> Katere ninice mate? (21.9.2005 23:48:44)

In ja, tudi jaz jo večkrat opazujem, ko spi. Takrat me čustva kar preplavljajo. takole izgledam takrat...

CUKRČEK -> Katere ninice mate? (22.9.2005 6:34:51)

Naša nima nicice

žiža -> Katere ninice mate? (22.9.2005 8:38:46)

Naša ima pa enega zajca. ušesa ima že taka, da je groza

sarči -> Katere ninice mate? (22.9.2005 8:45:49)

Naša ima tudi ovčko

Urška// -> Katere ninice mate? (22.9.2005 8:54:57)

OJLA

Naša pa ima kar tele mini pleničke z barvnimi robovi.

Ko je zaspana ji dam to cotiko k obrazu in ona se cela stisne v njo,da se je sploh ven ne vidi

ninica je pri nas zakon, takoj pomaga

LP

maks -> Katere ninice mate? (22.9.2005 9:00:42)

Maks ima mene za ninico!

čebelica maja -> Katere ninice mate? (22.9.2005 9:29:09)

Moj dveletnik pa ima pikopolonico Pikopoko za uspavat. Jo pa nese obvezno vsak dan tudi v vrtec. Brez nje pa nikamor!!!

Anonimen -> Katere ninice mate? (22.9.2005 9:34:49)

Miško. Vso preštepano in brez kožuha, ker je že vsega stran pocufal. Trenutno vrta luknje vanjo s prstom, jaz pa šivam in šivam in šivam. Zdaj je že šiv pri šivu, miška je pa že kot ena ožeta glista.

Bejba -> Katere ninice mate? (22.9.2005 9:41:28)

Mi imamo medvedka iz blaga, ki ima samo tačke in glavo, vmes (trup) pa je blago - iz H&M. Brez njega nikamor. Ko zaspi, si ga dobesedno "prilepi" na obraz, v avtu je zakon, če je tečka in tudi drugače ga z njim lahko pomiriš, če je hudo. Imamo dva za vsak slučaj, ker smo enega že izgubili in je bilo hudo .
Sedaj, ko hodi v vrtec, ga ima vedno s sabo. Meni je to fino, ker veš s čim se bo najhitreje potolažil in česa bo najbolj vesel.
Ja, je pa res najbolj cortkan, ko spi kot angelček .

LP; Bejba

mojcapr -> Katere ninice mate? (22.9.2005 9:45:04)

Moj taveči ima ninico rob od povštra in je že čist scufan, tak da zadnjič ko sva šla v bolnico in sva jo seveda mogla vzeti zraven me je bilo kar malo sram, ampak kaj moreš?
Povšter, miki miška in prst to je vsak večer na sporedu.
Tamala pa ima zaenkrat samo prst in piko. kaj pa še bo pa bomo videli.

malika -> Katere ninice mate? (22.9.2005 11:18:24)

Vito ima medvedka, tistega s kapuco in pižamico, svetlo modrega. Sam mu je ime dal Nana in brez Nane nikoli ne zaspi. Smo morali kupit rezrvno za vsak slučaj, če staro perem, ker gorje, da ni suha do njegove ure spanja. Zdaj pa bo Nana morala tudi v vrtec predvidevam

Anonimen -> Katere ninice mate? (22.9.2005 11:21:08)

Mi imamo pikopolonico Polonco, ampak samo za dnevno spanje...ne upam mu pustit čez noč v posteljici

JASNA D -> Katere ninice mate? (22.9.2005 11:31:56)

Pri nas žal nobeden nima nobene ninice. Smo poskušali, pa zgleda prehitro obupali. Bi bilo kar fajn imet "rešitelja".

Jasna

pravljica -> Katere ninice mate? (22.9.2005 11:37:17)

jaz mu dam zaenkrat kar flis odejico ob glavico in sam obrne obraz v njo...imam namen kupit tisto stvar iz h&m o kateri piše Bejba (trup je iz blaga)...bi rada da ima nekaj, kar ga pomiri, ker dude noče, na zizi pa tudi ne zaspi in potem se muči in muči in muči tudi po pol ure, jaz pa ne vem več kako mu naj pomagam

urbancek -> RE: Katere ninice mate? (25.9.2005 12:30:11)

Naš Urban ima pikapolonico Pikalonco ali pa mava - to je bavarski lev.

Lp

Jančika_ -> RE: Katere ninice mate? (25.9.2005 12:39:29)

Pikapolonico iz telegrama. Ena je vedno v posteljici, ena v avtu, ena pri babici, ena pa v omari čaka kot rezervni del. Sem jih nafehtala vsepovsod okoli, ker mi je Splišni rekla, da je hudič, ko se zadeva znuca in nikjer več ne nejdeš čisto enake, druga pa ne velja. 

tesa -> RE: Katere ninice mate? (25.9.2005 12:52:09)

Naš ima žirafo iz full mehkega materiala[sm=smiley20.gif].Drugače v vrtecu zaspi brez vsega, doma pa je cel hudič če nima "lubita" pri sebi.

Anonimen -> RE: Katere ninice mate? (25.9.2005 13:07:54)

Zaenkrat še nismo našli nič bolj učinkovitega od dojke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

BibaJ -> RE: Katere ninice mate? (25.9.2005 15:39:16)

Naš ima kar pleničko ali pa si odijico potegne ob obrazek[sm=smiley1.gif].

BibaJ -> RE: Katere ninice mate? (25.9.2005 15:40:38)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]odejico, sem mislila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

frutka_ -> RE: Katere ninice mate? (25.9.2005 18:57:36)

Moj ima potiskane/pisane pleničko ki jih ima vedno za spanje, običajno tudi dudo pa zadnje cajte si eno opico okrog vlači...morda bo tudi to kakšna naveza...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

artista7 -> RE: Katere ninice mate? (25.9.2005 19:08:20)

moja sestra je imela enga hudga medvedka, ki ga je klicala Ata.. bil je moder z belo čopko in očali.. čist je znucan danes.. jaz sem imela medveda-in ga imam še danes-je prav iz mojih dojenčkastih dni.. ime mu je pa Nani.. čist je že obledel, ker mi ga je mami sešila na roke:)

dory -> RE: Katere ninice mate? (25.9.2005 19:48:14)

Maj ma plenicko in kuzija Maxa :)

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>