Uspelo jeeeee :) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Pipi36 -> Uspelo jeeeee :) (7.8.2015 19:28:12)

To sem si od nekdaj zelela nardit....
Odpret temo in napisat, da mi je uspelo [sm=bravo.gif]

Na to cakam od davnega leta 2000. Ja od leta 2000.
Enkrat samkrat je bil plus - leta 2007 (po naravni poti... ko sem cakala, da grem po zamrznjencke), ki se je nato v 9 tednu koncal s prazno vrecko... brez srcka...

Tokrat se je sreca nasmehnila znova. Tokrat z IVF... number 11. (Problem je v meni - neprehodni jajcevod, par let nazaj odstranjen desni jajcnik in jajcevod)... najbrz tudi slaba kvaliteta mojih celic...
Tokrat smo se odpravili v Prago po darovane celice.
Test je v torek na 14 dan po ET (2 blastocist) pokazal debel plus. V cetrtek pa sem sla delat se krvni test (na 16. dan po ET) in cifra Beta HCG: nad 15.000
Zdaj upam, da gremo do konca. Cas bi ze bil. Saj stejem ze 41 pomladi [sm=smiley1.gif]

Lep pozdravcek vsem in ne obupajte. Naj vam bom za zgled [sm=smiley2.gif]

Aljonka -> RE: Uspelo jeeeee :) (7.8.2015 22:51:15)

Draga Pipi36 od srca iskrene cestitke in tudi od srca hvala, ker si nam sporocila cudovito novico. Ker tudi sama ze dooooolgo cakam na magicni plus, sem takih novic iskreno vesela. Dajo mi voljo in moc, da se upam. Tudi mi2 sva prvi plus zagledala ze davnega leta 2002 pa se vedno nisva postala starsa. Take zgodbe naju resnicno dvignejo in potisnejo naprej v nove boje.
Zlim ti lepo noscnost vse do konca.
Hvala ti in srecno!

Katte -> RE: Uspelo jeeeee :) (8.8.2015 18:02:49)

Čestitam iz srca!

PupaOdA -> RE: Uspelo jeeeee :) (8.8.2015 21:46:09)

Čestitke iz srca, kakor že napisano, res si zgled in predvsem zaradi takih zgodb upanje še vedno zadnje umre [sm=bravo.gif]

Beat -> RE: Uspelo jeeeee :) (8.8.2015 23:22:21)

Pipi36, čestitam [sm=bravo.gif]

Tippi -> RE: Uspelo jeeeee :) (9.8.2015 9:56:25)

Iskrene cestitke! Srecno!

Pipi36 -> RE: Uspelo jeeeee :) (9.8.2015 10:36:16)

Hvala vsem [sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.8.2015 11:23:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

MladaMamiMojca -> RE: Uspelo jeeeee :) (9.8.2015 13:19:30)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bravo, iskrene čestitke iz srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Neli_31 -> RE: Uspelo jeeeee :) (16.8.2015 19:50:15)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Čestitam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mava1975 -> RE: Uspelo jeeeee :) (16.8.2015 20:11:48)

Čestitke in vse najlepše [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

aspera -> RE: Uspelo jeeeee :) (17.8.2015 10:57:46)

Čestitke iz srca [sm=smiley27.gif]. In držim pesti ter pošiljam pozitivne misli vsem, ki čakajo na magični plus. Res srečno vsem [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif].

Tudi sama sem IVF-jevka (ki se ji na srečo ni bilo treba tako dolgo matrati kot nekaterim) in sem en mesec pred porodom [sm=smiley1.gif].

Arual -> RE: Uspelo jeeeee :) (19.8.2015 22:56:41)

Čestitam [sm=nosecka.gif]!!
Sama vem kako je, ko čakaš na +. Tudi jaz sem ga po 8 letih zagledala in upamo, da gremo do konca smo že v 12 tednu! !

Katte -> RE: Uspelo jeeeee :) (21.8.2015 9:25:43)

Čestitam, Arual! Za tvoj plusek sem pa ekstra vesela! Dolgo dolgo si ga čakala. Iskrene čestitke in srečno do konca in naprej!

aspera -> RE: Uspelo jeeeee :) (21.8.2015 23:12:13)

Arual, tudi jaz se te spomnim in ti čestitam, sem vesela, da ti je končno uspelo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].

shoegal -> RE: Uspelo jeeeee :) (26.8.2015 16:42:24)

Pipi36 & Arual iskrene čestitke! Tudi sama sem IVFjevka, ki se že 5 let trudi priti do pluska, pa ga niti enkrar nisem še zagledala. In v trenutkih, ko človek razmišlja, da bi že obupal, takšne objave pridejo še kako prav. Hvala.

Pipi36 -> RE: Uspelo jeeeee :) (26.8.2015 20:21:12)

Hvala vsem.
Moj nasvet: Menjajte klinike, ne vztrajajte predolgo pri enem.
Jaz sem sla najprej ene 6x na GKLj, potem ene 3x k Resu v Postojno. Potem v tujino 1x, nazadnje je padla odlocitev - Praga (z darovalko).
Pa je pokazalo [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif].
V 5T in 5dni se je pojavila krvavitev, ki je zgledala kar orng.... za toliko, da sem morala iz sluzbe direkt domov, da sem se preoblekla [sm=smiley13.gif].
Se isti dan sva sla na UZ, saj sva bila prepricana, da je konec. Vendar se je pokazalo bitje srca in 2mm veliko bitje. Po enem tednu lezanja so se krvavitve umirile.
Par dni nazaj sva imela drugi UZ v 7T 5dni in tokrat je mali ze velik kot fizolcek (14mm). Srce se vedno tik-taka.
Upam, da se bo tale pravljica nadaljevala se naprej.

Vsekakor vam polagam na srce - ne obupajte - menjajte klinike, naredite nekaj drugace. Vsaka klinika dela malo drugace:
- nekje je treba imeti pred ET poln mehur,
- nekje je treba po ET lezati 1h s polnim mehurjem na trebuhu, drugje na hrbtu,
- nekje uporabljajo metodo glue - da ti zarodke po domace "prilepijo" na steno maternice,
- nekateri uporabljajo metodo hatchinga,
- nekateri po ET predpisejo aspirin 100 mg, drugi ne,
- nekateri predpisejo jemanje kortikosteroidov (Prednisone ipd), da telo ne bi zavrnilo tujka (zarodka)
- itd itd...

Pa srecno in da bi cimprej vse zagledale [sm=rozacrtici.gif] [sm=modricrtici.gif]

Lp

Tincaa -> RE: Uspelo jeeeee :) (14.9.2015 12:52:46)

Iskrene čestitke še od mene. Naj bo N čimlepša in brez problemov.

Sedaj bi vas povprašala upam, da ne bo kak problem. Prvič pišem pa forumu. pa se še ne znajdem najbolj. Moja M zamuja že 5 dni. prej nikdar mogoče kak dan to je tudi vse. Včeraj delala test, ki je bil negativen vendar pa čutim da se pri meni nekaj dogaja. slabosti imam, herpes ki ga nikdar nimam ga imam tokrat že drugič. nevem kaj naredit ali počakat še kak dan ali poklicat svojo G in ji povedat situacijo? Kaj predlagate, saj sem tudi sama med temi ki si želijo in želijo magičnega pluska.** Hvala Vam že v naprej

Pipi36 -> RE: Uspelo jeeeee :) (21.9.2015 21:48:45)

Hvala.

Vcasih M zamuja kljub temu, da nosecnost ni prisotna.
Ce se vedno zamuja, predlagam krvni test.
Lp

k.m. -> RE: Uspelo jeeeee :) (11.10.2015 20:05:56)

tudi jst sm tukaj nova, se tudi trudiva že kr nekaj časa na otročku, pa brez uspeha. 1.10 sem bila na IUI, na rezultat še čakam, test mam 14.10. Upam da so občutki pravi in bo končno [sm=modricrtici.gif] . Najhujše je čakanje, ki ubija..... Čestitke vsem ki jim je uspelo, ostale pa ne obupat [sm=smiley1.gif]

k.m. -> RE: Uspelo jeeeee :) (15.10.2015 15:16:23)

Tincaa kk je pri tebi? je kaj rezultatov? jst delala test po IUI pa je žal bil - [sm=smiley13.gif], no[sm=hudicek1.gif] še vedno ni, zato še vedno upam na kak[sm=modricrtici.gif]

Mamabear -> RE: Uspelo jeeeee :) (16.10.2015 18:11:16)

Čestitke Pipi36! [sm=bravo.gif] Želim ti zdravo in lepo [sm=nosecka.gif] in zdravega [sm=duda.gif]. Ne morem si predstavljati, kakšna sreča te je doletela, saj se tudi midva trudiva že celo večnost. Pa naj še povem, da sem se odločila po zelo dolgem času, da spet malo sodelujem na Ringaraji in sem vesela, da je moja prva objava ravno čestitka tebi ob tako lepi novici. Hvala Pipi36 tudi za nasvete. Se mi zdi, da nama bo v kratkem uspelo glede na to, da sva spremenila mišljenje in počneva vse drugače. Navijam seveda tudi za vse ostale pare. [sm=bravo.gif]

Pipi36 -> RE: Uspelo jeeeee :) (25.10.2015 8:47:25)

Hvala [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]