Pipi36 -> RE: Uspelo jeeeee :) (26.8.2015 20:21:12)
|
Hvala vsem. Moj nasvet: Menjajte klinike, ne vztrajajte predolgo pri enem. Jaz sem sla najprej ene 6x na GKLj, potem ene 3x k Resu v Postojno. Potem v tujino 1x, nazadnje je padla odlocitev - Praga (z darovalko). Pa je pokazalo [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]. V 5T in 5dni se je pojavila krvavitev, ki je zgledala kar orng.... za toliko, da sem morala iz sluzbe direkt domov, da sem se preoblekla [sm=smiley13.gif]. Se isti dan sva sla na UZ, saj sva bila prepricana, da je konec. Vendar se je pokazalo bitje srca in 2mm veliko bitje. Po enem tednu lezanja so se krvavitve umirile. Par dni nazaj sva imela drugi UZ v 7T 5dni in tokrat je mali ze velik kot fizolcek (14mm). Srce se vedno tik-taka. Upam, da se bo tale pravljica nadaljevala se naprej. Vsekakor vam polagam na srce - ne obupajte - menjajte klinike, naredite nekaj drugace. Vsaka klinika dela malo drugace: - nekje je treba imeti pred ET poln mehur, - nekje je treba po ET lezati 1h s polnim mehurjem na trebuhu, drugje na hrbtu, - nekje uporabljajo metodo glue - da ti zarodke po domace "prilepijo" na steno maternice, - nekateri uporabljajo metodo hatchinga, - nekateri po ET predpisejo aspirin 100 mg, drugi ne, - nekateri predpisejo jemanje kortikosteroidov (Prednisone ipd), da telo ne bi zavrnilo tujka (zarodka) - itd itd... Pa srecno in da bi cimprej vse zagledale [sm=rozacrtici.gif] [sm=modricrtici.gif] Lp
|
|
|
|