ronja -> RE: Ujeta v rutino (25.8.2015 13:53:06)
|
POvej mu in najdi si hobi. Lahko je to šport ali branje ali sprehod v naravi ali karkoli, je pa fino, da je izven hiše in da imaš urnik - da moraš prit tja, zato so organizirani za take primere boljši, ker na sprehod ne bo ššla, ko bo dete ravno nekaj cmihalo, na plačano aerobiko se boš ap mogoče vseeno spravila;). Meni je bilo sicer na porodniških fajn, ampak sem imela prijateljice dobesedno pred vrati (v istem bloku, isto nadstropje, druga vrata:), pa prijatelijce v bližini in smo se dobile za sprehod, pa v centru smo živeli in tam se tako vedno kaj dogaja, pa že tako sem bolj tak človek, da mu ni nikoli dolgčas. Če hočeš 2 otroka spravit do par km oddaljene knjižnice, je že to lahko projekt za cel dan:D. Da spakiraš malico za starejšega, pa vse za dojenčka, pa knjige za vrnit, pa greš potem z vozičkom tja in nazaj,... hitro mine dan in zgodi se ti lahko svašta:D. - čas zase vsaj 1x, boljše 2x na teden - najdi si nekaj, akr te veseli - čas z otroki, da ni podrejen samo njim - saj otrokom ni tako zelo grozno, če grejo na sprehod s tvojo prijateljico in njenim partnerjem;). Če si jim bila zanimiva prej, zakaj jim ne bi bila zdaj? Samo ne govori non stop samo o otroku, pa bo. - čas za vaju dva: zrihtajta si 1x na mesec varstvo zvečer in pojdita v kino ali kamorkoli že. Meni sami ni za it na koncert, nekaterim je pa to čisto ok. Pomisli, kje bi se imela fajn brez družine in pojdi tja. Meni je zakon it vsake toliko v knjižnico brez frocev recimo:), nekomu drugemu to ne bi nič pomenilo, smo različni.
|
|
|
|