RE: II pričakujemo avgusta 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Janchek81 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (18.8.2015 7:27:36)

Ja, res smo 'boge' tkole k mamo pol polno enih vprašanj, ko nas kej špika, al pa če nas nič ne špika, al bo pršla tečka al je ne bo ...

Neli_31 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (18.8.2015 9:19:28)

Ok trenutek resnice, [sm=hudicek1.gif] danes še ni bilo, upam da je tudi ne bo. Ker imam še kar povišano BT bom jutri če prej ne pride naredila test da smo si na jasnem[sm=smiley36.gif].

Janchek81 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (18.8.2015 9:23:18)

IZVIRNO SPOROČILO: Neli_31

Ok trenutek resnice, [sm=hudicek1.gif] danes še ni bilo, upam da je tudi ne bo. Ker imam še kar povišano BT bom jutri če prej ne pride naredila test da smo si na jasnem[sm=smiley36.gif].

No, upam, da je ne bo ...
A če maš povišano BT si lahko noseč? Jaz mam vedno povišano, ko jo pričakujem ... sam [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] vsakič znova sem začudena nad telesom žensk [sm=jezicek.gif]

Neli_31 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (18.8.2015 12:05:11)

Ja menda je velika verjetnost da si[sm=nosecka.gif],če ostane še pri pričakovani [sm=hudicek1.gif]. Bomo videli kako in kaj, prejšnji cikel mi je padla že 3 dni prej.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (18.8.2015 12:20:07)

IZVIRNO SPOROČILO: Neli_31

Ja menda je velika verjetnost da si[sm=nosecka.gif],če ostane še pri pričakovani [sm=hudicek1.gif]. Bomo videli kako in kaj, prejšnji cikel mi je padla že 3 dni prej.

Upam, da bo [sm=rozacrtici.gif]
sam res je zanimivo, k jst mam povišano BT še ko jo dobim ...

PupaOdA -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (18.8.2015 13:15:34)

Jaz si tudi merim btt, zdaj 3 ciklus, pomaga pri določitvi ovulacije, ampak bolj da veš kdaj pričakovati [sm=hudicek1.gif], torej potem. Ne pove ti pa kdaj bo O.
Torej, ja če je temperatura povišana več dni kot je ponavadi tvoja doba od O do M je velika verjetnost da si [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif]
Meni mi ponavadi dan prej za 0,3 stopinje pade, naslednji dan pa jo dobim.

Aja baje pa ne deluje pri vseh, ker mislim da tudi določene hormonske terapije in podobno vplivajo na temperaturo [sm=smiley17.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (18.8.2015 13:19:30)

Jaz npr nimam nbenih hormonskih terapij ... dvomim, da bi bla izjema zarad znatne količine folne kisline .. ampak zadnej 2 ciklusa točno to spremljam, da imam povišano temperaturo ko dobim M in še ko jo dobim, naslednji dan pade [sm=smiley36.gif] je pa tud res, da mi je tokrat pokazal test rahlo črtico, potem sem jo pa še isti dan dobila ... vse skupej res ... ČUDNOOO [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]

PupaOdA -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (18.8.2015 14:00:44)

No saj hormonske terapije sem dala samo kot primer, kar sem brala. Je možno tudi to da pri nekaterih sploh ne dela ta temperatura, pač brez razloga [sm=smiley36.gif]
Sicer pa pomojem ni nujno, da ti prav dan pred [sm=hudicek1.gif] pade, ker tudi pri O recimo, pri nekaterih pade temperatura točno na O, pri drugih dan prej, ali dan kasneje. BTT je torej bolj potrditev, kot "diagnoza" [sm=smiley1.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (19.8.2015 7:42:30)

Pismo .. jaz sem pa včeraj imela zelo boleče bradavice .... [sm=zmeden.gif] O nej bi bla pa v nedelo al pa soboto ... a je možno, da po O bolijo prsa?

Neli_31 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (19.8.2015 7:54:54)

Heiiiii bejbe!
No danes je že en dan čez pričakovano [sm=hudicek1.gif]. Zvečer sem si rekla če bo zutraj BT še povišana grem naredit test. Zbudila sem se že eno ur pred budilko ker me je tako tiščalo na WC, sem se trudila zaspat nazaj pa sem kar pograbila termometer in še vedno je kazal povišano vrednost. Potem sem šla v kopalnico in naredila test in vse čas buljila a bo kaj ali ne [sm=jezicek.gif]. In uganete kaj? Test mi je pokazal [sm=modricrtici.gif][sm=bravo.gif], ena je manj izrazita, ampak upam da bo to to, nameravam test ponoviti še v soboto, da vidim če bo kaj bolj močna črtica (Malo me pa skrbi, pa še tiste bolečine na levi). Druagače pa sem tako veselaaaaaaaa...joj še moža sem zbudila nisem mogla bit tiho [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.8.2015 8:01:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (19.8.2015 8:05:58)

Neli_31 wiiiii, wiiii ... supercaaaaaa .... happy 4 u [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ne se obremenjevat zdj z bolečinami ... test ponovi kot si napisala v soboto ...

Je pa res ( pa to si morm izbit v glavi ), da vedno ko kakšna napiše o rahli črtici in o bolečinah v jajčnikih, da pomislim, da gre za IMN ... samo po drugi strani pa tud, tok žensk je tud v nosečnosti krvavela in lepo donosila, jaz sem pa npr v prvo krvavela in potem nehala, pa ni bilo z otročkom vse ok ... Prav tisto psihično se mi v glavi odvijajo 'moje' stvari [sm=smiley19.gif]

MladaMamiMojca -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (19.8.2015 9:23:27)

Neli_31 : [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] iskrene čestitke, zelo vesela zate, srečno do konca.

Neli_31 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (19.8.2015 10:29:03)

Hvalllllllllllaaaaa vsem! Upam, da je to res to in da bo vse ok [sm=bravo.gif] Držim pesti za vse ki še čakate [sm=modricrtici.gif] v tem mesecu.

Že 1x mami -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (19.8.2015 11:23:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Pismo .. jaz sem pa včeraj imela zelo boleče bradavice .... [sm=zmeden.gif] O nej bi bla pa v nedelo al pa soboto ... a je možno, da po O bolijo prsa?

Mene so ponavadi bradavice bolele v obdobju od ovulacije do menstruacije... no sedaj me pa že 15 tednov skupaj :)

Janchek81 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (19.8.2015 11:24:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Že 1x mami

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Mene so ponavadi bradavice bolele v obdobju od ovulacije do menstruacije... no sedaj me pa že 15 tednov skupaj :)

Omg? Še to [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] mene so ponavad bolele pred [sm=hudicek1.gif], ampak to sam kakšen dan ali dva ...

mava1975 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (19.8.2015 17:14:43)

[sm=bravo.gif] bravo, super, čestitam

Sofie -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (19.8.2015 18:49:08)

Neli_31 [sm=bravo.gif]

Neli_31 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (20.8.2015 19:18:35)

Joj, no včeraj zvečer nisem zdržala in sem naredila še opk ovulacijski test ([sm=modricrtici.gif]), sem si naredila zalogo z ebaya ker nisem mislila da bo tako hitro [sm=modricrtici.gif]. Naročila sem pa tudi termometer za BT na 2 decimalki, ki še sploh prišel ni [sm=smiley36.gif]. Tako da sem do sedaj uporabljala kar običajnega na eno in je bil čisto ok.

Beat -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (21.8.2015 0:16:06)

Neli_31 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Super [sm=bravo.gif] Srečno do konca [sm=bravo.gif]

Radenska_ -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (21.8.2015 8:30:59)

Čestitke, neli!

Jaz sem tudi po O zdaj, moram pa priznat da ne vem kater dan sploh :D Nekako nisem nič živčna glede tega zdaj, niti nimam časa razmišljat veliko, ker me moj mali smrkec zaposli [sm=smiley36.gif]
Mislim pa da bom test delala v nedeljo ali ponedeljek naslednji teden, v kolikor ne bo M, torej 30/31.8.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (21.8.2015 8:33:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

Čestitke, neli!

Jaz sem tudi po O zdaj, moram pa priznat da ne vem kater dan sploh :D Nekako nisem nič živčna glede tega zdaj, niti nimam časa razmišljat veliko, ker me moj mali smrkec zaposli [sm=smiley36.gif]
Mislim pa da bom test delala v nedeljo ali ponedeljek naslednji teden, v kolikor ne bo M, torej 30/31.8.

Na kok dni pa maš cikel? Jaz bom delala test šele enx v septembru [sm=smiley36.gif] prej mi je brezveze ... itak pa po emnstruacija.si mi je kazal O da mam 18. in 19. te dva dneva pa nisva bla nč pridna [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
Tko, da mam občutek, da se bom selila pol v oktoberski seznamček [sm=zmeden.gif] Sicer je dons prezgodi govort ampak bomo vidli [sm=jezicek.gif]

Radenska_ -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (21.8.2015 8:41:35)

Ma jaz točno vem kdaj je bla, bl je v torek, se pravi sem pol 3 dan po O :)
Mam vse znake, se pravi od bolečin v jajčnikih, ki so take da en dan komi hodim (so takrat ko je ovulacijski test pozitiven) pa potem sluz, rast bazalne po O....Običajno imam med 30-33 dolge cikluse zdaj po porodu, kar je Amerika proti prej (45+,največkrat tudi 60....) tako da imam obulcijo nekje okrog 20 dan ciklusa.

Janchek81 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (21.8.2015 8:44:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

Ma jaz točno vem kdaj je bla, bl je v torek, se pravi sem pol 3 dan po O :)
Mam vse znake, se pravi od bolečin v jajčnikih, ki so take da en dan komi hodim (so takrat ko je ovulacijski test pozitiven) pa potem sluz, rast bazalne po O....Običajno imam med 30-33 dolge cikluse zdaj po porodu, kar je Amerika proti prej (45+,največkrat tudi 60....) tako da imam obulcijo nekje okrog 20 dan ciklusa.

No, jaz sem se pa kr odločila, da kupm O teste na plodnost.si, ker majo znižane, so 10 kom 5,90€ in 7 nosečniških testov pride 4,70€....tko, da vidm naslednji emsec kako je z mojo O [sm=smiley36.gif] Pa upam, da si ne bom belila glave pol preveč s temi testi in če mi nau nč pokazal, da maybe sploh ne ovuliram..

Kdaj je pa najboljš O etst narest, zjutri? Zvečer?

Radenska_ -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (21.8.2015 9:00:09)

Jaz kupim O in N teste na ebayu, ma po 100 komadov za smešen denar.

Jaz jih delam dvakrat na dan, zjutri in zvečer. Ker v pol dneva se marsikaj spremeni (npr zjutri je pozitiven, popoldne pa črtice druge ploh ni več).

Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>