Janchek81 -> RE: II pričakujemo avgusta 2015 (11.8.2015 12:24:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Sofie objemčke zate ... po eni strani pa bolje, da je prišlo zdej do SS kot kasneje ... a pa so ti sploh vzeli kri? Kok si pa mela beta hcg? Čudi me to, da po desetih dneh zamujanja ti je pokazalo rahlo črtico .. naj te imajo kar lepo na opazovanju, da hormon res v kompletu pade pod mejo in potrdijo SS ... Hvala. Ja vzeli so mi kri in hormon pada. Številke ne vem, sem bila včeraj čisto zmedena. Na Uz se vidi, da se maternica čisti. Glede rahle črtice so mi rekli da vsaka črtica pomeni nosečnost, da rahla je bila zato ker ni bilo dovolj hormona. Da enim se še po 3t zamujanja samo rahla črtica pokaže, pa je vseeno vse ok. Da tukaj ni pravila. Zgodnji SS je itak posledica kromosomske napake[sm=smiley13.gif] Tudi meni je padal hormon, v maternici se ni vidlo nič, čistilo se je lepo, pa so mi na urgenci napisali, da gre za SS, pa je šlo za IMN ... hormon je pa padal iz 245 na 130 ... nej ti še po 14 dneh enx uzamejo kri in dajo preverit hormon ... sploh pa, če se ne bo krvavitev umirila kar še enx pejd na urgenco ... ker meni je test tudi šele po 10 dneh zamujanja pokazal rahlo črtico, po 14 dneh zamujanja pa že ornk črtico, potem sem pa začela krvaveti ... Upam, da ni pri tebi isto, ampak vseeno pa bodi pozorna ...
|
|
|
|