bibalezesemintja -> Uši pomoč (21.7.2015 11:50:58)
|
Pozdravljeni, Naša 9 letnica je letos prvič dobila uši. Operemo s paranitom meni in njej, vse operemo prelikamo, posesamo itd,. Čez 7 dni gremo na morje, predem oblečemo posteljnino spet operemo glavo s praranitom, meni in njej, Ves čas lovim suhe gnide vem in čez 6 dni gledam na plaži v glavo spet gnide in to žive, počijo. 8 dan gremo domov spet operemo glavo s paranitom (tretič) spet meni in njej. Ji počešem lase s tistim glavničnok za pse za bolhe, kateri je še bolj gosti in pade ven živa uš. Grem po drug šampon Parasidose in spet vse preoblečemo posesamo itd. Vsak dan gledamo glavo. nič. Ćez 14 dni ji namažem glavo z olivnim oljem, ker je imela od teh šamponov in klorirane vode v bazenu čisto izsušeno lasišče in jo počešem in eto spet gnide, žive. Pregledam celo glavo za uši jih ne vidim in zaeenkrat še nimam očal. Spet namažem Parasidose in 45 min gor, prečesem lase z glavnikočkom da bodo lasnje res enakomerno namazani s tem strupom, in vidim uši kako so ji ven na ušesa sle sedet, umaknile so se z glave in šle ven, še vedno žive. Spet vse preoblečem posesam itd. Ji glavo operem in tudi sebi, namažem z oljem in spet česem in ven spet ščesem žive gnide. To je blo zdaj 4 pranje v roku meseca dni. Meni se bo zmešalo. Imaš še kakšno idejo. Se dobi kaj v Avstriji, kar je bolj močno, z petrolejem ne upam. Ampak res več ne vem kaj naj naredim. če imaš kakšno idejo . Hvala
|
|
|
|