ursYY -> DM bone menjam (1.7.2015 17:26:09)
|
DM boni -50% v knjižici za 150 točk. Veljavni do 15.7.2015. Menjam za nove poštne znamke ali sličice otokomania iz Interšpara. -Nivea, pena za čiščenje obraza -Somatoline cosmetic, tretna za vitkejšo postavo -Sebamed dezodorant s kroglico -Axe gel za prhanje -Hawaiin tropic olje za intenzivno zagorelost, ZF6 -Weleda šampon za lase -Sante naturkosmetik -50% na nakup naravnih izdelkov za nego las -Moj bon s popustom -50% na nakup damskih vložkov always platinum -Lifestyles preservativi -Himalaya organique zobna krema -Moj bon s popustom -50% na zobne ščetke signal -Sun and seed murve -Moj bon s popustom -50% na hladne napitke -Somar kapsule ali tablete za strojno pomivanje posode -Moj bon s popustom -50% na nakup izdelkov blagovne znamke Durgol -Frosch oase magnum osvežilec prostora DM boni -50%, veljavni do 9.7.2015. -Garnier amre solaire, mleko za zaščito pred soncem, ZF30 -Nivea sun in shower, losjon po sončenju -Autan tropical pršilo proti tropkim komarjem -Fruit od the earth hladilni gel za telo z aloe vero DM boni -50%, veljavni do 29.7.2015 -Dove mleko ali losjon za telo -Axe gel za prhanje -Axe losjon po britju, 100 ml -Rexona man deyodorant v spreju ali v stiku -Signal zobna krema white now ali expert protection complete
|
|
|
|