Baby check mini dilema (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

defy85 -> Baby check mini dilema (30.6.2015 8:13:02)

Lep pozdrav,
Slaba dva tedna nazaj sem opazila "nosecniske znake", zelela sem pocakat do M, nato bi ce bi izostala naredila test. Vendar zaradi okoliscin (rentgen in solarj), sem naredila test baby check mini dober teden pred M in je bil pozitiven z rahlo crtico. No 3 pred M sem se 2x opravila test in sta bila pozitivna z mocnim crticam. Danes oz jutri bi mogla dobit ampak predvidevam oz sem predvidevala da jo nebo, ker me je ginekologinja malo s tira vrgla. Po priporocilu bliznjih sem se zelela narociti, vendar mi je ginekologinja rekla naj poklicem cez en teden ce res nebo M ker lahko da test ni tocen. Po vsem veselju me je zdaj zasekirala da hodim skoz na wc preverjat. Ali je mozno da so 3 testi narobe pokazali? Ne pijem nobenih tablet, tudi z mozm imava nezascitene odnose ze 1,5 l, nisva delala na tem da bi zanosila (forstriranje) ampak na principu ce bo bo

respect -> RE: Baby check mini dilema (30.6.2015 10:44:06)

pred 10 tednom se nimaš kaj naročat,četudi bi bila noseča,zato ne vidim smisla v forsiranju pregleda [sm=zmeden.gif]

Lahko pomeni nosečnost ali pa gre za lažno pozitiven izvid v času dviga LH (tik pred ovulacijo). Testa za ovulacijo in za nosečnost sta namreč zelo podobna in oba lahko navzkrižno reagirata med seboj.

defy85 -> RE: Baby check mini dilema (30.6.2015 10:58:23)

Am forstracija pregleda...jo ni, ampak to bi bila moja 1 nosecnost, povsod pise se narocite na pregled, bliznji prav tako SVETOVAL naj se narocim, nisem silala sama od sebe da bi se narocila, nevem iz cesa oz katerega dela ste to razbral.

Ovulacije nimam pred M, hvala vam za vas odgovor

bskrle -> RE: Baby check mini dilema (30.6.2015 14:19:47)

Na pregled se naroči, ko boš približno 4 teden noseča, nikamor se ne mudi in ničesar ne zamujaš. Pregled pred 6 tednom nima smisla, razen če so resne težave. G je ravnala prav.

ronja -> RE: Baby check mini dilema (1.7.2015 9:29:33)

Na pregled naročajo šele po izostanku m., ker je v prvih dveh tednih odmrtje ploda bistveno višje kot kasneje - za 2/3 nosečnosti ženske sploh ne vemo, ker se zgodijo preden sploh vemo in je menstruacija v bistvu spontani splav. Zato ne naročajo prej. To ne pomeni, da se bo to tebi zgodilo, samo pač zakaj bi si delali delo z vsem tem in zakaj bi se ženske sekirale za vse te, ki jim ne rata - zato priporočila, da pač narediš test po izostanku m. in si malo bolj ziher. Ker si ga naredila že prej, veš, da si noseča, zdaj pa počakaj še ta teden, pokliči, se naroči in vse bo ok:).

Nič ne boš zamudila, naročila te bo enkrat okoli 8. tedna, ko se bo že videl srček, tako da imaš še 1 mesec časa do takrat. Ko ne bo m., pokliči in povej, da si noseča in bi se naročila in te bojo naročili, to je to.

Shana86 -> RE: Baby check mini dilema (1.7.2015 11:33:16)

Ne razumem - a ti se samo želiš naročiti na pregled čez kak mesec a želiš biti pregledana takoj? V prvem primeru je smešna reakcija tvoje G (M ubistvu že zamuja, testi so+), v drugem so smešne tvoje zahteve.

Lunca133 -> RE: Baby check mini dilema (2.7.2015 15:40:19)

Mene pa zanima ima katera izkusnje z testi za ovulacijo?

Stran: [1]