Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen Marčevka2010, sem brala tvoj post, ja, res vprasanje, kaj ti je storiti.. Jaz teh tablet ne poznam, samo, ce jih moras jemati jih pac moras. Ce jih pa res moras, to je pa drugo vprasanje... Pa ce je v casu jemanja odsvetovana nosecnost, bo najbrs treba še po prenehanju nekaj casa pazit, da ne zanosis, da se telo precisti teh 'strupkov', tako da ja, dolga bo zate doba, preden se bos spet lahko zacela veselit nosecnosti. Tezke odlocitve imas pred sabo, odlocila se bos pa itak tako, da ti bo najbolj prav, v to ne dvomim. Hehe, meni se tudi ne mudi, pa vendar, vsak cajt bo 30ka padla, tako da glih bluzit ne morem vec hudo dolgo... Kaki dve leti loh se mirno 'probavam', potem bo pa tudi meni zacela voda tečt v grlo... sploh, ker bi imela tri otrocke... ampak valda, jst mam namen avgusta zagledat plusek.. Uzivajta v Aziji Sofie (pac, ko bosta tam )! Ha,ha,ha...kok si me nasmejala Jaz sem isto tko razmišljala, ko nisem imela 30, da se mi nikamor ne mudi in tko...pol pri 30. imela prvega otroka, pa tud dzej ne morm rečt, da sm že stara al pa da mi voda v grlo teče zarad let ... men bolj zarad tega k mam en jajcevod neprehoden ... kdo ve kdaj se še tadrug kj zabaše Sem pa vseen mnenja, da se mi ne mudi, ... pa sm že 33
|