Link -> RE: Marčevke 2016 (27.8.2015 19:24:48)
|
Po daljši pavzi se spet malo javljam [sm=smiley1.gif]......odkar sem šla spet v službo nisem imela nič časa, zvečer sem pa čisto hin od utrujenosti. Najprej dobrodošle vse nove srečke [sm=nosecka.gif] in vsem čestitke za nuhalne! Tudi mi smo jo že imeli, zaenkrat vse bp, z DHT se je rezultat še popravil. Baset_t, meni je DHT priporčila ginekologinja, je pa fajn, da ga opraviš prej kot nuhalno (v 9. oz 10 tednu), sicer ti lahko lažno poslabša rezultat in se po nepotrebnem sekiraš. Vsaj tako so meni razložili. V prejšni nosečnosti sem ga opravila kar na nuhalni, pa mi je prav tako izboljšalo rezultat, tako da to očitno ni ravno pravilo. So mi pa na nuhalni tudi namignili na spol, sicer ni še 100%, ampak bolj kaže na [sm=rozacrtici.gif]. Danes me je malo pretresla blažja krvavitev ponoči [sm=zmeden.gif], ki so jo sprmeljali krči (in so me zbudili iz sicer precej rahlega spanca). Jaz trapa pa najprej v službo. Ker pa so se krči še nadaljevali, vendar na srečo brez krvavitve, me je kolegica prepričala, da se grem pokazat na urgenco. Na srečo krvavitev ni iz maternice, najverjetneje iz precej vnetega materničnega vratu, vseeno so mi predpisali Buscopan, magnezij in počitek. Upam, da je res le to, ker me je pošteno prestrašilo. Punce, uživajte še v zadnjih super vročih poletnih dneh! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|