zeemeermin -> RE: Februarke 2016 (1.7.2015 13:40:03)
|
Joooj, kok ste pridne, se mi zdi, da en dan ne pogledam, pa je že toliko novega :) Čestitke vsem novim nosečkam! In hudo mi je za mamico, ki ji ni šlo po načrtih :( Jaz imam pregled v petek - končno! Upam, da bo vse ok. Tudi mene so slabosti zdelale, je pa zdajle dva dni končno bolje. Prej sem lahko jedla samo junk food (skoz bi jedla rogljičke, piškote itd), zelenjave, mesa, kosmičev pa videt nisem mogla. In kava mi noro smrdi. V prvi nosečnosti sem jo čist normalno pila. No, kot rečeno, včeraj in danes je boljše, upam, da to ni slab znak... V prvi nosečnosti sem se bolj pridno začela mazat z oljem šele v 4.mesecu, sem se pa trudila, da sem se namazala (skoraj) vsak dan in nisem dobila niti ene strije po trebuhu - pa sem imela RES velikega. Tako da zaenkrat se še nisem nič mazala. Sem pa takrat uporabljala ali od Welede, vmes pa od Mama Mio. Oba sta se mi dobro obnesla. Tokrat bom kupila v lekarni kar mandljevo ali olivno olje, ker je bistveno ceneje, pa se bom mazala s tem - itak je po mojem važno le, da se redno mažeš.
|
|
|
|