Marjetica22 -> RE: Februarke 2016 (29.9.2015 20:56:51)
|
Midva bova za voziček še šla pogledat, drugače je pa moj raziskoval malce vozičke, in je tudi gledal baby designe..dotti pa haski.baje so ok,meni je zazno da ima napihljiva kolesa,in da se vozi lepo tekoče,ter da ni preveč glumazen..sem ga šla enkrat pogledat,pa mi je biu kar lušten,pa zloži se normalno,kaar mi je tudi pomembno,da ga lahko dava normalno v avto [sm=smiley1.gif] ker eni vozički se zelo slabo zložijo [sm=smiley36.gif] tako da moj dragi študira kakovost vozičkov,kaj vse mora imeti,jaz pa bom izbrala model ki mi bo všeč [sm=smiley36.gif] drugače sem pa gledala tudi vozičke na bolhi, samo nevem kako se bom se odlocila,ker bi imela voziček še mogoče za naslednjega otroka,če bi ga imela [sm=smiley1.gif] samo ko so te vozi takoo dragi..sama sem si rekla da več kot 500€ sploh ne dam za voziček, tako da še iščem kaj ugodnega [sm=smiley36.gif] drugače pa poglejte si baby spa..nekje na viču je en gospod ima tudi spletno stran,baje sestavi voziček po tvojem okusu oz.nekaj takega,pa pride okoli 400€ nov voziček..sama sem gledala njegovo stran,lepo urejena,samo sem rekla,da bom rajši šla enkrat pogledat v živo [sm=smiley1.gif] Drugače pa dojenček pomiga ko se najem, oz.ko kem kak sladkega [sm=smiley36.gif] ampk ko ne miga,se počutim povsem nenosečo,razen večji trebušček seveda [sm=smiley36.gif] ko ne miga,se sploh nič ne čuti da je kaj v trebuhu..zanimivo [sm=smiley36.gif] noo še malo pa bom dočakala svojo morfologijo,v četrtek jo imam,tako da upam da bo vse ok [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|