hruškica.buškica -> RE: Februarke 2016 (31.8.2015 16:25:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Smeškec hruškica.buškica ko si rodila v Postojni ali si hodila na tečaj tukaj v Ljubljano? Lahko še kakšen minus poveš razen vožnje. Tudi mene vožnja skrbi sploh pa če bo sneg. Samo si ne želim roditi v Ljubljani sem slišala kar veliko pripomb itd. Je pa res bomo o tem razpravljale čez nekaj mesecev [sm=smiley36.gif]. Ojla, najpej nekaj odgovorov na "stare" teme.... Na kateri tečaj misliš? - šolo za starše sem hodila v LJ; za samo epiduralno pa v Postojno - to je samo enkratno predavanje, da ti malo povejo kaj, kako, možne zaplete. Pa porodnišnico so malo pokazali. Ne vem kako je, če tega nimaš opravljenega, ma po mojem ti vseeno dajo ep. AJa, ta je (vsaj bila) plačljiva. Sicer pa slabosti - bolj kar sem slišala, sama namreč nisem imela slabe izkušnje oz. teh stvari sploh nisem opazila. Baje so bolj "škrti" glede vložkov, mrežastih hlačk (pa verjetno še česa) kot v LJ. Pa sobe naj bi bile manjše. Aja, to je pa res: kopalnica je na hodniku, za par sob. Ampak meni to ni bilo nič takega, kar bi me odvrnilo. Meni je v resnici prav pasalo, da so ponoči otročka za par ur odpeljali (in enkrat nahranili) - to verjetno kako mamo moti, jaz sem se pa prav lepo spočila. In ne naterajo te tako hitro ven iz P. Meni je to dvoje bilo +, vem pa da je komu -. IN lahko da se je v 6 letih tudi kaj od tega spremenilo! Edina stvar, ki bi me pa res motila, pa je ta: nimajo oddelka za otročke - če je z njim kaj narobe, ga morajo odpeljati v LJ, mama pa mora ostati v P! Na srečo nismo bili v taki situaciji, sem pa o tem brala...
|
|
|
|