aptamil ar (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

mateja 26 -> aptamil ar (21.9.2005 18:46:36)

Oj!

Ker nisem imela svojega mleka,sem začela našemu Nejcu dajati mleko Beba,pšo katerem je zelo polival.Zdaj pa mu dajem aptamil ar.Ali mu to dajem kar do konca ali samo nekaj časa?
Pa še to.Ali je normalno ,da kaka po vsakem hranjenju in sicer zelo na mehko,skoraj tekoče?A ima katera podobne izkušnje?Mogoče je alergičen?
Drugače je pa bolj miren kakor po Bebi in nima krčev.
Vsak nasvet ,izkušnja bi mi prišla prav

Lp

Mateja

jazz -> aptamil ar (21.9.2005 19:12:39)

Mi ga dajemo Maticu od 1,5 meseca, ko se mi je skoraj zadušil od polivanja in sedaj pri skoraj desetih mesecih ga še vedno imamo. Smo pa vedno kakali bolj redko po njem- ni bila driska je pa bilo bolj mazljivo.

Barči78 -> aptamil ar (21.9.2005 22:01:51)

Neja tudi najraje je Aptamil AR. Dokler smo ga kupovali v lekarni je bilo v redu, potem pa sem ga začela kupovati v Műllerju, ker je precej cenejši, a jo je vsak dan bolj bolel trebušček. Ne vem, ali je kakšna razlika v mleku. Kakala je pa 1 - 2x na dan, pa tudi bolj redko. Zaradi teh bolečin, ki so neznosne, iščemo novo varianto mleka, ker isto veliko poliva. Ko je začela piti to mleko je ni nikoli bolelo, sedaj pa je vsak dan slabše, deluje kot kakšen ˝beton˝ v njenem želodčku. Upam, da pri tebi ne bo tako.
LP, Barči

Stran: [1]