|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A jo lahk mal primem?
28.9.2005 7:25:00   
Nia30
Jančika, ta vaš Vasja je super faca user posted image  Si ga kar predstavljam s kamni v ustih user posted image   Naš na srečo ni navdušen nad kamni, mu grejo prav na živce, obožuje pa travo user posted image  V hiši mormo pa imet vedno zaprta vrata kopalnice ker najraje liže sifon user posted image

Lp

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 76
28.9.2005 19:14:36   
m_m
Ja sej je vse lepo in prav, ampak resnično nisem v tej debati zvedela nič novega. Jaz to že vse vem. Samo všeč mi ni user posted image  Nasveti so vedno dobrodošli in hvala vam, ampak hotela sem bolj tiste, od mamic, ki jih prav tako to moti (vidim da nisem sama) kaj storijo oz. naredijo da preprečujejo in zmanjšujejo take neprijetnosti na minimum. Sem pač "aklih" ker sem. Pa kaj. Je pa res da ne vem kako bo v prihodnje, ko bo mala rasla. Mogoče se bom omehčala ker bo mala moje nasprotje, mogoče pa bo moja kopija... in potem boste čez 20 let spet brali eno tako podobno debato user posted image

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 77
28.9.2005 22:07:00   
Urška//
ja nic kaj ne morešuser posted image ,ljudje so vsiljivi in jaz vseeno mislim da to ni prav,ampak se pac ne zavedajo oz. se pac enim to ne zdi nic takega,enim pa nam pač to ne paše in otroci so naši in vse imamo pravico delati kakor se nam zdi prav in tako bo
jaz imam vedno pri roki pampers robcke in ji kar takoj rokice obrišemuser posted image ,se takoj boljse počutim

papa

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 78
29.9.2005 17:02:15   
Anonimen
Glih včeraj je v lekarni ena stara gosta božala Nika po glavici...jaz user posted image  ko vidim kaj takega...eni mislijo, dalahko kar božajo otroka, čeprav...halo?!user posted image

Jaz rečem nisem občutljiva za malega, ampak nikoli neveš kako je kdo bolan in podobnouser posted image

(odgovor članu Urška//)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
29.9.2005 21:56:35   
ANAJURIJ
Ej...svaka čast, že dolgo se nisem tako od srca nasmejala. Dr. Suralova je absolutna zmagovalka natečaja. No, zdaj pa zares; strinjam se s vsemi "pujsi", ki po pujsje vzgajajo svoje otroke. Še dobro, da vsi ki jih "vatirate" ne vetste, koliko zamujate. Saj ti pri vsem tem umivanju, steriliziranju, prekuhavanju, razpravljanju z mimojedočimi (in še bi lahko naštevala) nimate časa uživati s svojimi otroci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
29.9.2005 22:17:05   
Marogica
m_m Jaz pa vseeno mislim, da si kar nekaj novega zvedela:
1. da preveč kompliciraš
2. da otroku ne boš mogla omogočiti sterilnega sveta
3. da se lahko v življenju osredotočiš še na kaj drugega poleg otroka
4.da "pujsi" prevladujemo
5. da pretirana čistoča pomeni izraz neke fobije
6. pa še kaj bi se našlo, pa je pozno in se mi ne da več razmišljat.....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 81
29.9.2005 22:42:43   
Anonimen
No, evo. Pa mi ni treba gledat TV-ja, da se nasmejimuser posted image .

P.S.: Grem mal pogledat po netu, če kje prodajajo skafandre za otroke.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep večer, pa ne komplicirat

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
29.9.2005 22:46:43   
Urška//

IZVIRNO SPOROČILO: ANAJURIJ

Saj ti pri vsem tem umivanju, steriliziranju, prekuhavanju, razpravljanju z mimojedočimi (in še bi lahko naštevala) nimate časa uživati s svojimi otroci.

ja verjetno pa res jauser posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu ANAJURIJ)
Neposredna povezava do sporočila: 83
29.9.2005 23:00:45   
m_m
marogica sej ne morem mim, ne da bi kej dodala...

1. kompliciranje je pretirano čiščenje in s tem se strinjam in tega ne počnem
2. niti ga nočem
3. otrok je trenutno v središču in mi je tako všeč, običajno umivanje z vodo lahko obrneš v prave vodne zabave, da otrok komaj čaka da gremo v kopalnico, da si user posted image niti ne morete mislit kaj zamujate.
4. no mogoče, da vas je 10 pujskov tule pocapalo celo debato in nepujseki sploh dohajali nismo čistit za vami
5. se strinjam, Suralovo bi mogli prepovedat, mi uporabljamo sam eno čistilo za vse, pa tega v trgovini niti ne najdeš pod čistili!!! vode pa res ne morem šteti med čistila.
6. mogoče pa ne... user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 84
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?