Pajaca -> RE: A jo lahk mal primem? (27.9.2005 11:27:04)
|
Da ti odgovorim na vprašanja 1.Flaške sem mogoče prekuhala 3x pol se mi ni dal več, pa je bla skoz na flaši 2.Jo obrišem v hlače in ji jo dam.... igračo, flašo, karkoli... ok če pade v blato ali lužo jo operem... se še ni zgodilo 3.Si nora???? 5mesečnik se lahko zadavi z kovanci, bankovci so mi pa predragoceni da bi jih kar tako metala stran (5mesečnik strga vse kar dobi v roke) 4.NE! Kako naj pa pride do njih???? Ne vem od kje ti tako ****neno vprašanje! 5. normalno, tko k prej, pa tko k zdej 6. nikol ni mel nobene želje po tem da bi jo mal prjev v naročje, pa tud če jo je kdo kej pobožal al pa dal prst da ga prime, me ni motil. 6. (a veš da maš dvakrat 6) zavestno najbrž ne, ker nikol ne ližem svojih rok, sam če bi pa mi dal tujec roko sred tega k jem jabolko... bi pač čist lepo naprej jedla jabolko, pa najbrž bi mi tud pršou prst v usta... Men tole vse ni čist nč logičen. Delaš slona iz muhe. Če te to tako moti pojdi z otrokom na mesta ki so primerna za otroke. Pač namesto da se potepaš po trgovinah in razstavah pojdi raje na zrak, bo bolj koristilo otroku. Na razstave in v trgovine pa hodi ko boš imela varstvo za otroka. Mi smo tko prakticiral in je res najboljše. Drgač pa pri 5m.... je tud dala čevel moj v usta, pa nisem delala panike, pač sem ji ga vzela pa rekla da nesme, pa je kamenčke glodala, pa z lopatko po tleh brskala pa jo pol itak dala v usta, pa igrače so letele vse okol nje na tla pa smo ji jih sam nazaj dal, kaj bi prala, saj je itak takoj na tla romal, pa ja velikrat je moj prst glodala, pa sem mogoče prej z njim se ravn po glavi čohala..................... pa nauš verjela, do leta in pol je bla zlo mal bolana, skoraj nikoli, pa še zdej rada gloda čevle..... pa naj če ji paše...... pa jih jaz niti pod razno ne bi.
|
|
|
|