Marogica
|
1. nove dude ne prekuhavate? Ne jo splahhnem pod vročo vodo 2. če jim je duda na tla padla, v trgovini? Jo poberem, poližem, obrišem v plenico od tamalega in ali pa tudi ne. 3. če ste jim dajali denar za igrat - kovance in bankovce?Normalno jima ne dam takih "igrač", kadar pa s ta večjim "šparovček" prazniva oz denar štejeva, si pa oba roke umijeva. 4. A pustite da grizejo kljuke v nakupovalnih centrih na WCjih? ??Imata druge želje, jima pa seveda ne bi dovolila. 5. kolk ste si takrat roke umivali, pa malemu? Nekje do 3 mes vedno, preden sem ga v roke vzela, kasneje, pa po potrebi(wc, ko sem ga previjala, če sem imela roke umazane..) Pa ne samo zaradi otroka, temveč ker sem tako navajena. 6. pa če ste dajali tujcem v trgovini, da so jih ujčkali in mali če so jih prijemali z rokicami za lase, roke, brado in potem svoje rokice tiščali v usta (ali ste govorili kar na pamet, po občutku)? Nisem tega nikoli doživela, da bi se tujci tako za moje otroke zanimali, da bi jima prste v usta tiščali ali kaj podobnega, ponavadi so ju pogledali in kaj prijaznega rekli-pa še to ne tujci, ampak znanci. 6.Pa če bi vi, ko bi vam kje dal kolikotoliko normalen tujec roko, potem svojo polizali? Je ne bi, ker bi se mi to gabilo-lizanje mislim. Po moje bi do naslednjega dotika z svojim otrokom že pozabila, da mi je kdo dal roko. Vprašanje:Kakšna je razlika, da ti da roko tujec ali pa domać človek? Mogoče je domači bolj nehigienski kot pa tujec. Otrok bo postal bolj odporen, če se bo prej navadil zamazanije. Kaj ti misliš, da jaz tla 5x na dan umivam? Ne, po potrebi, pa sta oba plazila, po tleh. Kaj pa ko bo šel tvoj otrok v vrtec? to je res pretiravanje, skoraj ne morem verjeti, da je to res, kar pišeš. Pa ne zameri, raje se zamisli.