|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2015
8.6.2015 12:03:30   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA

Čestitke vsem, ki ste dočakale +, vesela zelo za vas user posted image

Pri nas smo ta mesec naredili pavzo, ker je bilo čisto preveč stresno vse skupaj. Tako da se vam bom pridružila v juliju spet. Jutri pa me čaka prvi pregled pri moji G, ker je že čez leto "truda"...
Se mi je pa čisto porušilo ravnovesje ščitničnih hormonov, tako da najbrž tudi to kaj pripomore k vsem tem nevšečnostim.
Ampak ostajam pozitivna in še vedno upam, da tudi zame obstajata v prihodnosti tisti user posted image

A je katera, ki ima podobne težave s ščitnico? Katera kaj ve koliko vpliva le ta na zanositev?

Sama sicer nimam teh težav, jih pa ima moja sestra in zaradi tega sta se tudi v prvo namučila več kot eno leto, da je zanosila. Potem, ko je šla na pregled pa ji je sama ginekologinja odsvetovala, ker je imela zelo povišan ščitniški hormon in ji je rekla, da pri čem takem, da bi se prvo zelo namučila glede zanositve, potem pa ali bi sploh donosila user posted image
Sicer ima ona res ZELO povišan ščitniški hormon, tako, da ima tudi ene jodove tablete,.....nočem te strašiti, ampak naj te prvo zdravijo, če bo to zelo povišano ....

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 126
8.6.2015 12:14:47   
PupaOdA
O hvala Janchek81 za odgovor, no saj ravno tega se bojim... Jaz se že tri leta zdravim za hashimoto, se mi pa očitno vsake pol leta mal zruši (do dve enoti povišan, ker takrat že čutim da ni ok in hitro zahtevam odvzem krvi). So mi zdaj povišali dozo in upam da bo kmalu šlo vse na mesto...

A je mogoče jemala kakšne vitamine v smislu elevita? Ker jaz sem jemala sedaj od solgarja ene podobne vitamine in se bojim da je to kaj vplivalo user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 127
8.6.2015 12:20:16   
Janchek81

O hvala Janchek81 za odgovor, no saj ravno tega se bojim... Jaz se že tri leta zdravim za hashimoto, se mi pa očitno vsake pol leta mal zruši (do dve enoti povišan, ker takrat že čutim da ni ok in hitro zahtevam odvzem krvi). So mi zdaj povišali dozo in upam da bo kmalu šlo vse na mesto...

A je mogoče jemala kakšne vitamine v smislu elevita? Ker jaz sem jemala sedaj od solgarja ene podobne vitamine in se bojim da je to kaj vplivalo user posted image

KO je zvedla, da je zanosila vem, da je jemala Elevit ja ... pa tud čist ok donosila, brez problemov, je bla tud do konca še zlo aktivna....še jst sm jo 'nadirala', da nej se mal umiri in nej mal počiva ... user posted image

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 128
8.6.2015 13:11:24   
Že 1x mami
Čestitam za novi plusek :)

Jaz sem se danes ravno naročila na prvi pregled. Sicer ša nisva prav dobro dojela, da nama je ratalo v prvo. Se sploh en počutim nič kaj nosečniško. Edino zize me bolijo da adijo pamet. Upam, pa, da me slabosti tudi v tej nosečnosti izpustijo.

user posted image za vse, ki jim ta mesec ni uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 129
8.6.2015 17:35:51   
Lunca133
Hvala za to spodbudno sporočilo...user posted image . Priznam, da sem veliko razmišljala, ampak prej se nisem počutila pripravljena. Tudi midva želiva čimprejsni +. Tudi vsem, ki se trudijo želim čimprejsne user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 130
8.6.2015 17:37:13   
Lunca133
Seveda vsem novim noseckam pa čestitam user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca133)
Neposredna povezava do sporočila: 131
9.6.2015 7:54:03   
niinii

user posted image J U N I J user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

03.06.2015

user posted image user posted image Sofieuser posted image user posted image
user posted image user posted image Branwenuser posted image user posted image

05.06.2015

user posted image user posted image LadyJenuser posted image user posted image
user posted image user posted image bubu_user posted image user posted image

08.06.2015

user posted image user posted image Že 1x mamiuser posted image user posted image

09.06.2015

Marčevka2010
user posted image user posted image Emma1987user posted image user posted image

10.06.2015

user posted image user posted image Minikimiuser posted image user posted image

15.06.2015

PupaOdA
sakuL

20.06.2015

Lunca133

26.06.2015

Beat

27.06.2015

niinii

28.06.2015

Branwen
m_dzaba

Junij
user posted image user posted image MauMowuser posted image user posted image
bubika86

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
niinii, LadyJen, chocolatecake, telly, ~pikapoka~, Beat, Katte, Shana86, Beat

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   [Brisano sporočilo]
9.6.2015 8:30:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu niinii)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
9.6.2015 10:44:52   
snika
Živjo punce,
ali se vam lahko pridružim, za mano je 1 IVF postopek, vstavili so mi eno blastocisto, če je uspešno pa bova izvedela 22.6.
Vsem želim veliko sreče in čim več user posted image . lp

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 134
9.6.2015 10:56:47   
Beat
snika, dobrodošla user posted image

< Sporočilo je popravil Beat -- 9.6.2015 10:57:13 >

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 135
9.6.2015 11:10:23   
perla*
Živjo punce! user posted image

Nekatere se me verjetno še spomnete, tukaj se "pasem" že več kot 2 leti. Zadnje mesece nisem veliko sodelovala, ker sem se odmaknila od vsega.
V dveh letih je za nama kup preiskav, odstranitev pregrade, laporoskopija - odkrita žarišča endometrioze, hormonski testi, O testi, spermiogram, en neuspeli IVF postopek, jemanje Estime, bioresonanca, ajurveda, spremenjena prehrana, meditacija, Domančič, bla, bla, bla user posted image
No, pred kratkim sva na dan obletnice poroke zagledala magične črtice user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej sem naročena na prvi pregled, sem popolnoma na easy, brezskrbna, kar bo bo. Upam, da me drži čimdlje! user posted image

Želim vam, da pot do cilja prehodite mnogo hitreje in lažje kot jaz. Upam, da se ta mesec vas še čim več pridruži. Jaz sicer ne bom sodelovala v debatah Čvekanje v pričakovanju, ker razne ideje in izjave ne vplivajo dobro name...se popolnoma prepuščam toku, kar bo prinesel.
Punce srečno in pogumno! user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 136
9.6.2015 11:12:03   
MauMow
Perla* čestitke!

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 137
9.6.2015 11:48:01   
Shana86

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Nekatere se me verjetno še spomnete, tukaj se "pasem" že več kot 2 leti. Zadnje mesece nisem veliko sodelovala, ker sem se odmaknila od vsega.
V dveh letih je za nama kup preiskav, odstranitev pregrade, laporoskopija - odkrita žarišča endometrioze, hormonski testi, O testi, spermiogram, en neuspeli IVF postopek, jemanje Estime, bioresonanca, ajurveda, spremenjena prehrana, meditacija, Domančič, bla, bla, bla user posted image
No, pred kratkim sva na dan obletnice poroke zagledala magične črtice user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej sem naročena na prvi pregled, sem popolnoma na easy, brezskrbna, kar bo bo. Upam, da me drži čimdlje! user posted image

Želim vam, da pot do cilja prehodite mnogo hitreje in lažje kot jaz. Upam, da se ta mesec vas še čim več pridruži. Jaz sicer ne bom sodelovala v debatah Čvekanje v pričakovanju, ker razne ideje in izjave ne vplivajo dobro name...se popolnoma prepuščam toku, kar bo prinesel.

Super user posted image user posted image user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 138
9.6.2015 13:21:08   
PupaOdA

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

KO je zvedla, da je zanosila vem, da je jemala Elevit ja ... pa tud čist ok donosila, brez problemov, je bla tud do konca še zlo aktivna....še jst sm jo 'nadirala', da nej se mal umiri in nej mal počiva ... user posted image

user posted image super da je bila polna energije, namreč kdaj te ti hormoni res zmučijo, že brez nosečnosti...

Danes me je G malenkost potolažila, da naj bi mi vitamini le koristili glede na mojo anamnezo, tako da naslednji ciklus začnem spet jemati, zaenkrat pa mal pavze user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 139
9.6.2015 13:26:42   
PupaOdA

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Take zgodbe s srečnim koncem ti pa res pogrejejo srce user posted image in prav zaradi takih mislim, da večina nas še dobi neko upanje tam nekje globoko v sebi.

Čestitke perla* in želim ti lepo nosečnost user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 140
9.6.2015 17:30:16   
Beat
perla* user posted image user posted image
ful vesela za vaju user posted image user posted image

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 141
10.6.2015 7:30:39   
Janchek81
perla* čestitke za pluseeeek user posted image
No, jaz sem bila včeraj pri moji G, mi je dala napotnico....zadej mi je napisala, da jih prosi za pregled HSSG ... moram zdaj pogledati ali je to prehodnost jajcevodov po novi metodi ali po 'stari'? Sem jim že včeraj pisala za datum, tako, da upam, da ga danes dobim in potem vprašam ali je to star postopek ali že nov ... pa 3 dni prej moram dat kri za hemogram - nimam pojma zakaj to rabijo ampak OK user posted image
Lep dan želim vsem ...

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 142
10.6.2015 8:24:03   
MauMow
Punce..... jaz v totalnem šoku..... Pa da vam povem zakaj....

včeraj zvečer pojedla za ta cikel zadnjo tableto Dabrostona (zato da potem pride M). In ker moram naredit N test, just in case, sem ga danes ponoči, oz zgodaj zjutraj, ko sem šla na WC, potem pa šla spat še za 2 ure. No in pridem na WC zjutraj in totalni šok, bile sta dve črtici..... Ker sem mislala da sem še zblojena, se umijem uredim, spet pogledam in ja dve črtici... Kako ne vem (kajti pri prvem + sem imela vse možne znake, tokrat nič, razen to da mam mal očutljivo eno dojko..... pa še izcedke sem mela včeraj mal rjavo rdeče - kot vedno pred M....). In ker seveda nisem testa pogledala takoj ko sem ga nardila, sem rekla ok vrjetno napaka, grem še po CB ko odprejo lekarno. No in kupi CB digital in navadnega, pa še en čist pocen N test sem mela doma. In samo dve uri po prejšnem lulanju grem naredit teste - hja vsi trije takoj pozitivni, navadna dva dve črtici BC digital pa + in 1-2 tedna.... JAZ V ŠOKU ŠE VEDNO.... No tako da sem danes zjutraj nadaljevala z Dabrostonom.

Moj ravno včeraj šel na službeno pot in pride šele v petek... Vem da bo noro vesel, sam mu ne bom povedala dokler domov ne pride. No jaz mislim da ne bo vrjela še nekaj časa.... Potem pa bo spet prišel strah za mano če bo vse ok, ker prvič ni bilo....

Neposredna povezava do sporočila: 143
10.6.2015 8:26:05   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Punce..... jaz v totalnem šoku..... Pa da vam povem zakaj....

včeraj zvečer pojedla za ta cikel zadnjo tableto Dabrostona (zato da potem pride M). In ker moram naredit N test, just in case, sem ga danes ponoči, oz zgodaj zjutraj, ko sem šla na WC, potem pa šla spat še za 2 ure. No in pridem na WC zjutraj in totalni šok, bile sta dve črtici..... Ker sem mislala da sem še zblojena, se umijem uredim, spet pogledam in ja dve črtici... Kako ne vem (kajti pri prvem + sem imela vse možne znake, tokrat nič, razen to da mam mal očutljivo eno dojko..... pa še izcedke sem mela včeraj mal rjavo rdeče - kot vedno pred M....). In ker seveda nisem testa pogledala takoj ko sem ga nardila, sem rekla ok vrjetno napaka, grem še po CB ko odprejo lekarno. No in kupi CB digital in navadnega, pa še en čist pocen N test sem mela doma. In samo dve uri po prejšnem lulanju grem naredit teste - hja vsi trije takoj pozitivni, navadna dva dve črtici BC digital pa + in 1-2 tedna.... JAZ V ŠOKU ŠE VEDNO.... No tako da sem danes zjutraj nadaljevala z Dabrostonom.

Moj ravno včeraj šel na službeno pot in pride šele v petek... Vem da bo noro vesel, sam mu ne bom povedala dokler domov ne pride. No jaz mislim da ne bo vrjela še nekaj časa.... Potem pa bo spet prišel strah za mano če bo vse ok, ker prvič ni bilo....

Waaaaaa ...... iiiiii .... kr skačem tuki po pisarni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 144
10.6.2015 8:53:57   
sakuL
Zivijo punce.

Danes sem zagledala user posted image :)
Drzim pesti tudi za vas punceuser posted image user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

Neposredna povezava do sporočila: 145
10.6.2015 8:55:08   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

Zivijo punce.

Danes sem zagledala user posted image :)
Drzim pesti tudi za vas punceuser posted image user posted image

Čestitke jaz tudi danes user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 146
10.6.2015 8:57:47   
Janchek81
SEm rekla, da bojo te poletni dnevi polni pluskov .. čestitkeeee user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 147
10.6.2015 9:42:36   
sakuL
Mau mow cestitke :))

Za ostale drzimo pesti naprej.

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

Neposredna povezava do sporočila: 148
10.6.2015 9:49:41   
PupaOdA
Waaa punce kako lepooo user posted image

Maumow probaj odmislit strah čimbolj, stres ti sedaj ne koristi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 149
10.6.2015 11:47:21   
Beat
MauMow user posted image user posted image , zdaj pa kar optimistično naprej in naj bo vse dobro user posted image

sakuL user posted image , naj ti nosečnost lepo poteka user posted image

Fino izgleda ta junijski seznamček, upam, da se bo tako nadaljevalo user posted image

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?