Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: delo med stimulacijo jajčnikov - icsi 21.5.2015 8:04:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjetno nisi imela konzilija, ker tega si imela že prej. Sedaj si imela zgolj posvet, kjer ti povejo, katera zdravila boš jemala, na kateri dan ciklusa greš na UZ, potem pa še kako se daje injekcije in pa opravila si administrativni vpis. Med samo stimulacijo se normalno dela, po punkciji ti pripada bolniška do ET-ja, po prenosu pa še tri dni bolniške. Jaz sem šla sicer že tretji dan po punkciji delat, pa drugi dan po ET-ju (prenos je bil ravno na soboto). Sem pa že isti dan kot sem imela punkcijo in pa tudi prenos, delala lažja opravila na vrtu, ker cele dneve se mi res ni dalo ležat v postelji. Jaz ne bi mogla bit cel čas postopka doma, sicer pa vsaka zase ve, kaj ji najbolj ustreza.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?