Kdaj? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav

Sporočilo

lenika -> Kdaj? (21.9.2005 16:54:36)

Mene pa zanima v katerem tednu je največja možnost splava, če gre kaj narobe? A je res, da je do 8. tedna večja možnost, da splaviš kot potem pozneje tja do 12. tedna?

Jančika_ -> Kdaj? (21.9.2005 18:31:05)

Teoretično je z vsakim dnem manjša možnost. Lenika, naj te ne skrbi preveč ! Pa srečno!

lucika -> Kdaj? (21.9.2005 19:10:34)

JA LENIKA, BEJZ DOL S TEGA FORUMA!

no, saj nisem hotla kricat... samo res, ne se obremenjevat. jaz sem ze tisti dan po testu neke ideje mela, kaj ce bo kaj narobe...in taaaaraaaam, blo je. sploh ne smes na to mislit!

te pa cist natancno spremljam saj ves, isti dan in to... ti samo uzivaj, se malo za mene. ok?

lenika -> Kdaj? (21.9.2005 19:23:02)

Hvala, samo saj veš kako to je, včasih kar malo odtavaš z mislimi in bi najraje čas za nekaj tednov prevrtel naprej, da bi bil ven iz tega kritičnga obdobja.

lucika -> Kdaj? (21.9.2005 19:28:30)

aha, tak ko jaz in moje ideje o izvenmaternicni nosecnosti. in zdaj ko me kaj nekaj pika in tisci, ja mogoce je cudezno raztezanje maternice, ko je po cudezu pikica prezivela kljub krvavitvi in negativnemu testu po tem.

halo? od kod mislis da mam take ideje. ce ne bi blo neta, in forumov, za pol stvari niti vedla ne bi. da so mozne. tak pa kar nekaj praskam in pol premlevam, in imam idej polno glavo.

ok, do pondeljka. takrat me bo moj g spravil na realna tla. upam vsaj.

ti pa samo uzivaj!

lenika -> Kdaj? (21.9.2005 19:29:39)

Ja res je ob teh vseh zgodbicah dobimo te ideje, to je res.

Anonimen -> Kdaj? (21.9.2005 19:35:26)

Lenika, tko kot ti je lucika rekla: Bejž dol s tle!
Ne tuhti take stvari. Sej sem bla jaz ista, sam to ni v redu. Men je G rekla, da morm bit čim bolj mirna, da to zelo vpliva.
Če nimaš težav, se s tem sploh ne obremenjuj in raje 100 na uro uživaj v nosečnosti!

Stran: [1]