RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'''''''''''' (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

petea -> RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'''''''''''' (5.5.2015 10:57:57)

HuAnita,
obrni se še enkrat na Telemach, saj si si zaradi odlične marketinške poteze, s katero si povečala zanimanje za Telemach, še posebej za njihove določene programe, zagotovo prislužila bonus cenejše ali brezplačne naročnine za naslednjih nekaj mesecev.

[sm=smiley36.gif]

RIJA* -> RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'''''''''''' (5.5.2015 13:24:22)

samo ne Telemacha [sm=hudicek1.gif]

njihove storitve so pod vsakim nivojem kvalitete...dokler vse dela, itak, da ni problema....ko pa kaj crkne, pa bi prej triglav v prekmurje privlekel, kot pa te nesposobne ignorante spravil do tega, da rešijo težave [sm=hudicek1.gif] jaz samo čakam, da mineta 2 leti, da grem nazaj na telekom...saj so tudi oni vredni svojega denarja, ampak takih kolobocij kot s telemachom, pa z njimi nisem imela

LuLu -> RE: nenehno dostopni ''programi za odrasle'''''' (5.5.2015 13:26:29)

IZVIRNO SPOROČILO: petea

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

ma daaaaj... a ti ličim na želvo? [sm=smiley36.gif]

ja, mi

si že celo večnost tukaj, že Patrino te je lepo opisala, da prilezeš iz svojega (trdega) oklepa samo, ko moraš malo dodati kakšno (ne-)modrost v razgreto debato in pred napadi se vedno skriješ v svoj oklep

če to ni opis želve ... [sm=smiley36.gif]

đizs, še ti? [sm=jezicek.gif]

zakaj pa jaz ne smem? [sm=smiley19.gif]

[sm=smiley36.gif]

a ni dovolj, da ena take gluposti piše.. ti si bolj pametna, ni ti tega treba [sm=smiley36.gif]

petea -> RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'''''''''''' (5.5.2015 15:48:42)

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*
samo ne Telemacha [sm=hudicek1.gif]

njihove storitve so pod vsakim nivojem kvalitete...dokler vse dela, itak, da ni problema....ko pa kaj crkne, pa bi prej triglav v prekmurje privlekel, kot pa te nesposobne ignorante spravil do tega, da rešijo težave

Rija,
mi z njimi nimamo težav

probleme, ki nastajajo, rešujejo sproti in hitro

očitno je Prekmurje 'na koncu sveta' [sm=smiley36.gif]

petea -> RE: nenehno dostopni ''programi za odrasle'''''' (5.5.2015 15:49:52)

a ni dovolj, da ena take gluposti piše.. ti si bolj pametna, ni ti tega treba [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley9.gif]

[sm=smiley36.gif]

liliana -> RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'''''''''''' (5.5.2015 21:40:33)

IZVIRNO SPOROČILO: alda
je prevajalec imel kar težko delo, saj ni lahko
prevesti vseh tistih :ahh ahh, ohh , ohh in še kaj, Helga, Gunter, ja bitte!,...[sm=jezicek.gif]

hja, prevajati samo z eno prosto roko verjetno ni ravno najlažje ... [sm=jezicek.gif]

aaahhh in ohh pač komot z eno roko zapišeš........probaj......[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

petea -> RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'''''''''''' (6.5.2015 3:23:03)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
aaahhh in ohh pač komot z eno roko zapišeš........probaj......[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ne gre mi ohhh
so črke preveč narazen in slepo tipkanje preveč v prstih ... [sm=smiley36.gif]

liliana -> RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'''''''''''' (6.5.2015 6:01:23)

Ti sploh nisi baba......ker nisi sposobna več kot enega dela naenkrat opravljati......[sm=smiley36.gif]

ronja -> RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'''''''''''' (6.5.2015 10:40:50)

Lili, a zato ti tolikokrat 3 pikice napišeš...[sm=jezicek.gif]

alda -> RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'''''''''''' (6.5.2015 11:43:03)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

[sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif]

liliana -> RE: nenehno dostopni ''''programi za odrasle'''''''''''' (6.5.2015 16:14:13)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Sem pač multipraktik.....[sm=jezicek.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]