rija -> RE: HIPERSTIMULACIJA - NUJNO (27.9.2005 21:21:34)
|
Kalina, jaz sem imela hiperstimulacijo, sicer ne najhujše oblike hvalabogu!!! Pač sem zelo odreagirala na zdravila, pridelala 22 foliklov, in jajčniki so se mi močno povečali. Pa proti koncu postopka, pred punkcijo, me je hudičevo bolelo že ležanje. Po punkciji mi zaradi poslabšanja stanja najprej niso hoteli delati transferja, potem pa so mi prenesli en zarodek. Po transferju se je stanje zelo poslabšalo, bila sem bolj napihnjena in z večjim trebuhom kot sedaj, ko sem v 7 mesecu nosečnosti. Pa komaj sem dihala, pa ko sem vstala, sem rabila kakih 10 minut, da je bolečina malo popustila. Ni prijetno, ni pa tudi najhuje, kar se ti lahko zgodi v življenju. Je pa res, da je hiperstimulacija, če le ni prehuda, dober znak, saj nosečnost ponavadi poslabša stanje. No, pri meni se to na žalost v tistem poskusu ni zgodilo. Kalina, nič se ne sekiraj naprej. Te bodo že pošlihtali zdravniki. Upam samo, da si šla na GK. Mislim, da sva si enkrat nazaj že pisali o tem. Na GK so stručkoti tudi takrat, ko se kaj zakomplicira. Pa hiperstimulacija sploh ni tako redek pojav pri teh stimulacijah, saj nikoli nobeden ne ve, kako se bo telo odzvalo na zdravila. Želim ti vse dobro.
|
|
|
|