ronja -> RE: Strah - nasvet (13.4.2015 12:04:49)
|
Verjetno si zanosila 1 teden kasneje, kot bi po izračunu, če bi bila ovulacija na sredini - kar je v povprečju tako, ženske pa nismo glih vsak mesec povprečne;). Moji punci sta narejeni kasneje kot sem mela dan ovluacije in so mi zato na ns tudi spremenili datum poroda (hvalabogu, sicer bi mi jo prej ven vadili taprvo). Mali v principu po teh teorijah ne bi mogel nastat:D. Vsekakor ne more nihče govorit o zaostanku rasti, če nima vsaj 2 meritev v različnih časih. Ker to, kdaj si ti imela ovulacijo, živ bog ne ve. Še če bi enkrat samkrat spala skup v tistem mesecu, ne bi vedeli, ker semenčice preživijo en čas not;). Še to: moja pupa je res zaostajala v rasti, kasneje, ko so meli že dovolj meritev in so vse isto kazale, zaradi bolezni, ki sem jih sama prebolevala in ni več imela kje kaj vzet, ampak ne na koncu vse lepo nadoknadila. Meni so rekli, da če sem kadilka ali vegetarijanka, da naj začasno jem vse in ne kadim, vendar nisem bila ne eno ne drugo, potem so rekli, pa da tako nimam kaj naredit. Vse se je samo popravilo:). Po porodu je še čudno reagirala in bila zato na IE, vendar je bila spet med tistim 1%, kjer se jim vse samo popravi:). Tako da - tudi če bi bil res zastoj rasti, to še ne pomeni, da je karkoli narobe, ok? Pa mislim, da ni, veliiiika večina je namreč samo spočeta malo kasneje:).
|
|
|
|