ronja -> RE: Hematom v nosecnosti (2.4.2015 19:08:59)
|
Mene je bolelo ko svinja! Res, kot katerakoli druga rana, ker pri meni ni bil problem sam hematom, ampak to, da se je del posteljice odlepil in to je bolelo. Tako da ni bil problem samo hematom, ampak razlog, da je do njega sploh prišlo... Pa tudi ko sem krvavela, je iz mene tekla kri v curku! Mislim,d a ti je g. pošteno povedal - velik hematom se res dalj časa čisti in obstaja možnost splava. Meni so to povedali vsi g., da mi ne morejo kaj dosti pomagat in da je to navadno splav. Vsi so prebledeli, ko so videli. Ampak včasih rata:). Jaz sem imela doslej, hm, kar precej nosečosti, v bistvu toliko ssov kot otrok. Ampak moji ssi so bili zgodaj in sem krvavela najprej čisto malo. Sem pa krvavela tudi v uspešnih nosečnostih, edino pri prvi nisem, je pa zato zaostajala v rasti, ker ni mela več kje vzet (sem mela 52 kg v 5. mesecu nosečnosti, ker sem imela pljučnico, moji ex. g. se je pa zdelo vse ok, da to ni njen problem - otrok je ok, torej po njeno lahko delam, jaz budala sem ji pa verjela:D). No, potem ejpa dete nehalo rast, pa naenkrat panika. Kura blesava! Zdaj mam eno fajn g., mi je pa tudi ona rekla, da bo to verjetno splav (zlatolaska mislim). Sem mela pa vse nosečnosti "vesele" - res najhujši čas mojega življenja so nosečnosti, no, saj zdaj smo fertig s tem:D.
|
|
|
|