Anonimen -> A ma kdo najstnika? (21.9.2005 12:39:17)
|
Pravzaprav to ni moj problem, sama še nimam otrok, pač pa je to problem moje naj prijateljice.
In resnično prosim za pomoč ali nasvet.
Ima sina starega 14 let in je edinec. Kjlub temu, da nimata z možem ne vem kakih dohodkov, Fant vedno dobi kar hoče. Če ne drugače, mu pa to kupi oče, brez dovoljenja mame.
Otrok je že od nekdaj bolj problematičen, že od majhnega.
V šoli se mu ne da sploh delat, čeprav je sposoben dobit petke, je lani končal z dobrim uspehom. V šoli je grozen, odgovarja vsem učiteljem po vrsti, kletvice kot so p**** mat***, ku***, pa še take, ki jih še nisem slišala. Pa lani so mu zaradi groznega vedenja prepovedali hoditi na šolske prireditve brez spremstva staršev, pa še iz kina so ga že velikrat vrgli, tudi, ko so šli s šolo.
Do mamice se obnaša taaako grdo, da mene srce boli. Odgovarja in to na tak grd način, dobesedno ji laja nazaj, in to VEDNO, enkrat nima lepe besede zanjo.
Je pa res, da pa oče v vsem popušča. In se postavlja na njegovo stran, kao, kaj boš ti, pusti ga,.. Če mu ona reče, kaj za pospravit, oče pravi, zakaj imava pa tebe?
Pa telefona svojega fant nima, in ga enostavno vzame mami ali očetu in naredi račun nad 10.000. Pa pravita oba, ja kaj mu pa naj, saj mu rečem, da ga ne sme vzet, pa ga vseeno vzame.
Zdej ma pa fant še punco in mami se boji, da je že sexal, in verjetno nista niti pomislila na zaščito. Je pa punca eno leto starejša in zelo pokvarjena. Mu je poslala SMS, ki ga je mama prebrala, ker je pač prišel na njen telefon, in je smrklja napisala, da je sanjla, kako sta fu****!!! ŠOK! Mali pa:"Ja kaj pa je to tazga, sam povedala je da je to sanjala.
Na vprašanje, če sta že sexala, je seveda rekel, da ne, ampak...
Ali mislite, da je možno, da današnja mladina pri 14. letih že sexa?
Pa kako ga naj krotijo? Saj ne vem, če ji bom sploh povedala, da sem tuki pisala, mogoče ji kaka nasvet namignem.
Predlagala sem ji že obisk kakega psihologa, kaj menite ve?
Jaz bi mu tudi prepovedala računalnik, kino in da gre sploh ven kak teden, onadva mu pa takoj popustita.
Kaj bi storile ve?
|
|
|
|