ronja
|
Evo, nadaljevanje zgodbe, ker je najljubši alfa samček rekel, da se/ga moram nujno pohvalit:D: včeraj grem od zdravnika in vidim neko second hand štacuno (sem mislila, da je nova, pa je zgleda že nekaj časa, samo jaz tega nikoli nisem opazila:D) in zavijem not, od te teme oborožena z vsemi možnimi ciframi svojega samca:D. In pregledam cel kup kavbojk in hlač (pohvaljena? ), najdem ene, za katere sem bila 90%, da mu bojo prav in 99%, da mu bojo všeč (pa celo še nove so bile, so mele še listek s ceno!:D), jih kupim za 3,5€ in ga pokličem, da ga prepričam, da pridemo zvečer skup tja! Ko jih je poskusil, so mu bile res ko ulite in strašno všeč, ker so komot in fajn material in je rekel, da bi zanje dal celo toliko, kot so bile original (25€), če bi jih kje videl. In potem je bil za, da gremo pogledat:) Sem mu znosila vse v kabino, on je ekspres vse probaval in dobil še 5 parov hlač! Vse skup za 17,5€, kolikor je bil zelo pripravljen dat zanje:D. Bil je blazno zadovoljen in se mi je ves čas zahvaljeval, da sem to našla in ga spravila in mu znosila vse, kar bi mu eventuelno lahko bilo prav. Postavila sva pa verjetno rekord (vsaj osebni sigurno:D) - 20 do 19h so še parkirali (jaz sem prej skočla ven, da sem nabrala hlače:D), ob 15 do so bili not, ob 5 do smo bili na blagajni in ob 19h zunaj s 5imi pari "novih" hlač . Zaakon! Tako da: mateyka, zdaj ima tudi nezgonjene kavbojke, celo dvoje:). Stana in lili, poleti bo lahko mel tudi 3/4 hlače, ne bo vedno v kratkih, kar se baje ne spodobi za v službo:D. Vsem hvala za nasvete in žnj idej, kako kupujete svojim moškim hlače (patrino, hvala za anekdoto od tvojih staršev, ta je bila najboljša:D). Kokoš, tvoj sistem super dela:). To mu je res muka in bi mu rada olajšala, ker je res tako hvaležen potem, kot da bi ga peljala na Maldive:D.