ronja
|
kako (se) je uredil tvoj nemožek? Kaj misliš? Kavbojke in niti ne srajca, ampak en pulover, puli. No, ta je na srečo lep, čeprav je iz hm, ne vem, verjetno iz 70ih (mu ga je moj fotr dal, ko je praznil omare:D). Ampak mu paše, je lep. Prejšnji večer je navlekel tiste hlače, ki jih je mislil dat gor in srajco, se pogledal in rekel, da tak ne more it, da se ne počuti dobro in da se ipak mora dobro počtit, da bo dobro povedal. Nisem niti probavala ugovarjat, ker to je res:D. Par dni prej so imeli izredno stanje v službi in je doma cele dneve delal prezentacijo, tako da mu nisem niti težila s štacuno, ker je res prvo vsebina, potem pa forma... Če v službi ni mogel niti tega naredit, potem je ipak boljše, da pride tja z dobro prezentacijo kot z dobrimi hlačami... NO, pravi, da so potem samo sedeli in da se hlače niti niso vidle . Moški način . Ampak glede na to, da so bili na sestanku samo moški, verjetno niti ni problem:D. *Sem se pa odločila, da mu ob prvi priložnosti (ko grem v štacuno z oblekami ali vsaj blizu nje), kupim kaj za oblečt, bom vzela njegove kavbojke s sabo in rekla, da naj mi dajo enake, samo nove:D. Sam si verjetno ne bo, če bova pa kdaj dobila varstvo za vse tri hkrati, pa vem, da ga za živo glavo ne bom takrat spravila v štacuno, ker je toooliko boljših reči, ki se jih da počet, če si brez frocev:D. PS: Aja, pa po tem je prišel v mojo sobico-šivalnico in začel gledat tisti moj kup kavbojk za razrez... POtegne ene ven in pravi, pa saj te so čist lepe (ok fršlus za zamenjat, ampak to lahko zrihtam), jih da gor in pravi, da bo to nosil. Sem rekla, da nekje ipak so meje... kavbojke so mu bile vsaj 3 cifre preširoke in 2 cifri prekratke . No, kasneje je rekel, da mu je všeč, da mu povem:D. Sem jih pa vseeno rajši hitro razrezala v en ustvarjalni predpasniček, da si ne bi premislil:D.