ronja
|
če so kake črne, sive, bež kavbojke bi lahko bile ok. Haha, ima "črne" kavbojke, ki so zdaj že sive, ja - a to šteje? Zato pa sprašujem, ker mi je jasno, da tisto ni več glih nobel in večina ne bi niti v službo oblekla... On ima srečo, da ima tako službo, da lahko nosi glih kar če tja (ker šefi niso nič lepše oblečeni;), samo ne more pa s tem na tak sestanek... Je imel že to varianto, da je imel ene kao nobel kavbojke, samo potem znuca (strga) une navadne, pa valjda začne te nosit kot normalno - in potem ni več nobenih lepih, ko jih rabi:D. Zato bi rašji našla ene hlače zanj, ker teh pa ziher ne bo nosil vsak dan v službo, tudi, ko bi mu druge razpadle in si bo šel mogoče pač mal prej kupit nove kavbojke in ne preden totalno razpadejo in jih tudi jaz ne morem več zakrpat:D. tu imaš še več hlač, da vsaj pribl. vidiš, kaj lahko dobiš v trgovinah, če si slučajno pozabila Ne da sem pozabila... Hujše, sploh nikoli nisem vedela! aja, pa kak reklc zgori zna narest čuda. Reklca ne bo oblekel, let's take that as a fact;). Če ga prepričam, da ne superg in zguncanih kavbojk, sem naredila največ, kar se da;). Se zelo strinjam, da zgleda reklc pa kavbojke čist fensi, samo ravno zato se v reklcu ne počuti dobro... In ipak je važno, da se fajn počuti, da lahko dobro predstavi:). Lulu, lubi je v JU in če bi videla njegove kavbojke, bi se strinjala s Stano - niso primerne;). Za njihove interne sestanke je čisto vseeno, kaj obleče, ker so itak tudi na terenu skup enako oblečeni in ker šefi niso nič bolj zrihtani. Za tele z več udeleženimi pa se mi zdi škoda, da bi obleka pokvarila vtis ali da bi deloval neresno, ker se je kar potrudil za to delo in bi bilo škoda. Tudi sama na simpozij ne bi šla v znucanih kavbojkah in razvlečeni majci, v čemer sem komot delala poskuse, saj me nihče cel dan ni videl in jih ni bilo škoda, da mi jih živalce uničijo. Pač različne situacije zahtevajo različne stile. ja stana, vemo, samo njen nemož ni bankir. Nope, to pa res ni . Daaaaleč od tega:D. raje bi od ronje dobila kak fitbek Evo me. Sem barvala bodočo otroško hišico doli:).