Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: povišana vrednost hormona PROLAKTIN 24.3.2015 7:30:12
|
|
|
|
Aysha2008
|
Jaz sem dvakrat dala kontrolirat prolaktin. Prvič sem v laboratorij divjala iz službe v laboratorij, vsa živčna da ja ne bom zamudila...... itak da je bil prolaktin povišan. Nato sem imela dopust in šla v laboratotij lepo v miru. Prolaktin je bil normalen. Zanosila sem po naravni poti. Bila sem v postopku za inseminacijo pa so se mi folikli začeli naeknrat manjšat in ne večat ................ampak sem v nekem trenutku nekako sprijaznila da pa bebice ne bom imela in sem si umislila nov hobi. Z dragim sva začela iskat nov avto in glej ga hudiča..............zanosila sem. Ja pa še to...........V času zanositve je moj praznoval rojstni dan in sva ga mal popila in sigurno je takrat ratalo . Ne obupaj.............sugurno bo tudi zate posijalo sonce.
|
|
|
|
RE: povišana vrednost hormona PROLAKTIN 25.3.2015 10:04:36
|
|
|
|
bubika86
|
Aysha2008 hvala za odgovor in spodbudo Zadnje čase se mi itak zdi da mi gre vse narobe in stres naredi svoje
|
|
|
|
RE: povišana vrednost hormona PROLAKTIN 25.3.2015 11:16:02
|
|
|
|
Aysha2008
|
Vse bo o.k. Jaz sem svojo pikico čakala dolgoh sedem let in jo tudi dočakala.
|
|
|
|
RE: povišana vrednost hormona PROLAKTIN 25.3.2015 11:55:28
|
|
|
|
RIJA*
|
jaz sem imela povišanega, dobila neke tablete za zniževanje, ampak jih nisem potem jemala...ko sem šla v postopek, je bil prolaktin kljub vsemu normalen...
|
|
|
|
RE: povišana vrednost hormona PROLAKTIN 25.3.2015 13:27:41
|
|
|
|
bubika86
|
Ufff Aysha to pa si čakala ...svaka čast. No jaz tudi že imam eno pikico ampak je želja še po enmu pvelika RIJA* si mogoče dobila tablete Bromergon? Jaz moram počakat na pregled endokrinologa, vmes pa močno upam, da že prej zanosim. Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: povišana vrednost hormona PROLAKTIN 25.3.2015 15:07:30
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz sem pred leti imela visokega, jedla dostinex tablete. Za drugega otroka nisem jemala, ocitno je bilo ok Glede na to da je stresni hormon, je ttreba vzet kri 3x v razmaku parih ur.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.3.2015 15:12:05 >
|
|
|
|
RE: povišana vrednost hormona PROLAKTIN 25.3.2015 17:16:08
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Ufff Aysha to pa si čakala ...svaka čast. No jaz tudi že imam eno pikico ampak je želja še po enmu pvelika RIJA* si mogoče dobila tablete Bromergon? Jaz moram počakat na pregled endokrinologa, vmes pa močno upam, da že prej zanosim. Lep pozdrav! ja, točno te katastrofa od stranskih učinokov....še moji sicer res zdravi nohti so mi šli dol....
|
|
|
|
RE: povišana vrednost hormona PROLAKTIN 25.3.2015 18:06:21
|
|
|
|
Hope2
|
Zato pa ce mas moznost izbire, izberi dostinex. Je precej boljsi oz manj stranskih ucinkov. Jaz jih nisem imela, cisto nobenga
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?