davčna št. za novorojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

MIRNA30 -> davčna št. za novorojenčka (21.9.2005 11:46:57)

Pozdravljene punce,

imam eno vprašanje glede davčne št. za našega novega člana: ali katera ve, kako hitro ti jo pošljejo z davčne?

Rodila sem 6.9.2005 in bi njegovo davčno rabila že do konca meseca, da mi ne bi bilo treba dvakrat nositi papirjev za otr. dod. na CSD. Ta mesec je pri nas razen rojstva novega člana prišlo še do ene spremembe (starejša je šla v vrtec), pa bi najraje uredila dve muhi na en mah (to za vrtec so mi rekli, da imam čas do zadnjega dne v septembru, za malegapa lahko oddam šele, ko bom imela davčno št.)

Hvala za pomoč.

Lp, Mirna

nynna -> davčna št. za novorojenčka (21.9.2005 11:52:34)

Meni jo niso poslali ampak sem jo dobila na licu mesta kamor sem nesla rojstni list. Tako je v Domžalah za ostale občine pa ne vem.

NinaŠ -> davčna št. za novorojenčka (21.9.2005 12:24:09)

Jaz sem šla tudi kar z rojstnim listom na davčno, tam izpolnila eno vlogo in jo takoj dobila.

LP

Anja** -> davčna št. za novorojenčka (21.9.2005 12:39:44)

V Mariboru si jo je potrebno iti iskat. Dobis jo takoj. Je pa ti na obcini, tam, ko se ureja ocetovstvo.

rikica -> davčna št. za novorojenčka (21.9.2005 13:09:16)

Meni so jo domov poslali tretji tedn po porodu.Lp

Anonimen -> davčna št. za novorojenčka (21.9.2005 13:33:31)

Eni so izgleda bolj pridni, in to pošljejo sami (po uradni dolžnosti). Pri drugih pa moraš it iskat.
Tudi mi smo jo šli iskat.
LP
Tash

elizabeta p -> RE: davčna št. za novorojenčka (25.9.2005 22:17:25)

Jaz sem iz Ljubljane in sem mogla iti z rojstnim listom na občino in tam sem jo dobila.

*pepelka* -> RE: davčna št. za novorojenčka (28.9.2005 13:13:43)

Meni so dš. za našo malčico poslali približno v treh tednih. Prej kot v enem mesecu sem imela že vse od rojstnega lista, dš, zdravstvene izkaznice. Davčno pa so mi poslali na dom z davče Vič

PBJ -> RE: davčna št. za novorojenčka (28.9.2005 18:04:19)

Jaz sem tudi iz Maribora in sem davčno dobila nekje v treh tednih po porodu, po pošti. Glede tega nisem imela poti. Če jo rabiš prej, pa jo moraš verjetno iti iskat.

lp

Urša -> RE: davčna št. za novorojenčka (3.10.2005 12:13:01)

Jaz sm dala možu v roke rojstni list in jo je šel iskat na občino-dobil takoj. Če bi še malo počakali, bi nam jo verjetno poslali, samo smo hotli čimprej uredit stvari glede otroškega dodatka. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]