Ebay (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

sončnica24 -> Ebay (14.3.2015 13:10:40)

Nikoli nisem še nič kupovala sedaj pa me nekaj zanima.
Gledam te luči za kolesa:
http://www.ebay.com/itm/LED-Bike-Cycling-Light-Head-Rear-Tail-Wheel-Flash-Lamp-Waterproof-Safety-New-/181514438538?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item2a431a878a

kaj je možno da to dobim v SLO za tako nizko ceno in brez poštnine, al sem kaj spregledala?

RIJA* -> RE: Ebay (14.3.2015 13:51:42)

dobiš, ker ima free shipping [sm=smiley1.gif]

malaMravljica -> RE: Ebay (14.3.2015 14:00:07)

ja, dobis ja. Sam dobis eno kitajsko s r a n j e, da ne bos pricakovala neke hude kvalitete. Pa vidim, da v Nemcijo ne posiljajo, le kako ne pridejo skozi..
Nekdo, ki prodaja vse od omar, oblek, licil, koles, modrcev, slik, luci, ... pac zihr nima neke dobre robe.

respect -> RE: Ebay (14.3.2015 18:30:59)

kar je voglasu tako je.
malamravljica govoriš glih tko kot da večina kar se kupi v slo pa ni kitajsko [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

vse kar sem naročila od oblek,tehničnih izdelkov ipd vse je super .
Pa kupujem že vrsto let

malaMravljica -> RE: Ebay (14.3.2015 18:52:05)

ni receno, da vse v Slo kupim in take malenkosti ziher ne od takih one man biznis kitajcev, ker tej prodajajo lih samo srot. Sem ravno nasankala in resujem dva ubrisana primera kitajcev, nisem vedla, da na Amazonu lahko vsak prodaja. Pletilke, kao mega dobro obdelane, jaz pa dve scini v prstu se preden sem prvo vrsto pentl sploh gor dala.
En tak, ki prodaja lih vse, poglej k temu v ponudbo, tak zihr ne prodaja resne robe. Sej luc bo neki casa delala, sam bo prej crklna, ku ena dobra in ce bi sla potem garancijo urejat bo kitajc zihr reku mu ni lih do garancije.
Vsak po svoje, jaz sem samo moje mnenje povedala. In moje mnenje o kitajcih je dol, par m pod kletjo.

respect -> RE: Ebay (14.3.2015 18:55:46)

jaz sem tudi svoje mnenje povedala,ne rabiš se repenčit.
Pa preden itak kupiš je potrebno pogledati feedback za IZDELEK ,ki ga prodaja.
Jaz imam tudi to luč doma,pa čudno dela že lep čas [sm=smiley36.gif]

malaMravljica -> RE: Ebay (14.3.2015 19:05:26)

se mi zdi, da se lih tok recencis kot jaz. Jaz sem pac mnenje povedala in to ni pozitivno. Cist preprosto.
tko, to je to.

respect -> RE: Ebay (14.3.2015 19:06:13)

Pazi na pritisk [sm=jezicek.gif]

malaMravljica -> RE: Ebay (14.3.2015 19:10:56)

o, da bi se moj pritisk vsaj malo dvignu, imam kronicno prenizkega. Se mi pa zdi, da se bolj ti vznemirjas.
Tko, ne bom se bodla s tabo, nisem AnalizatoRRka, ki analizira vsako besedo v nano dedlce.

LuLu -> RE: Ebay (14.3.2015 23:23:52)

AnalizatoRRka ... nano dedlci [sm=smiley36.gif] Dobra!

respect -> RE: Ebay (15.3.2015 10:31:32)

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

o, da bi se moj pritisk vsaj malo dvignu, imam kronicno prenizkega. Se mi pa zdi, da se bolj ti vznemirjas.
Tko, ne bom se bodla s tabo, nisem AnalizatoRRka, ki analizira vsako besedo v nano dedlce.

hmmm,se že bodeš.... čudno pa samo mnenje si povedala[sm=jezicek.gif]

kalbo -> RE: Ebay (15.3.2015 17:49:45)

Pr kitajčku se da dobit marsikaj dobrega za đabe, lahko se pa tud našponaš. Zaščitre za telefon za 2 EUR so super, enake naši zlatarji prodajajo za 20+

mateyka -> RE: Ebay (15.3.2015 18:45:16)

sem pri kalbotu s tem - treba je vedet kaj ja i kaj ne. se zna tud kaj ugodnega najt brez da je šrot.

Stran: [1]