Reality showi (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Kerensa -> Reality showi (11.3.2015 18:55:01)

Gledate ali ne gledate?

Če ne gledate - zakaj ne?

Če gledate - katere gledate?

Jaz spremljam Bar in Big brother, ostalega (Popolna poroka, Znan obraz ima svoj glas, Dan najlepših sanj) pa ne. Bom pa pogledala Masterchef Slovenija, ko bo.

liliana -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:06:05)

Ne gledam, ker so mi brezvezni in dolgočasni......

Kerensa -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:06:38)

Klasično vprašanje na takšen odgovor...

Kako pa veš, da so brezvezni in dolgočasni, če jih pa ne gledaš? [sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:15:57)

Znan obraz poslušam iz druge sobe, BB sem malo gledala na tv v živo... zanimiva skupina... dosadan peder, transeksualec, mama in sin, ki mu je samo za čestitat, pa še par jih je zanimivih... bom tu pa tam še pogledala BB. Ostalega pa ne.

Kerensa -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:17:58)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
dosadan peder

V vselitveni oddaji je izjavil, da je njegov sanjski poklic stilist na 5. aveniji. In sem svojemu g. Možu takoj rekla, da je tip peder. [sm=smiley36.gif]

Na začetku mi je ravno zato padel v oči, ampak že po nekaj delih me zaradi karakterja totalno odbija.

LuLu -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:20:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Na začetku mi je ravno zato padel v oči, ampak že po nekaj delih me zaradi karakterja totalno odbija.

ogaben mi je... folk v hiši je pa zelo potrpežljiv z njim... jaz bi ga najraje okoli uhe, ko vidim kak najeda, ampak potem bi folk govoril, da ne maram pedrov [sm=smiley36.gif]
res, že dolgo nisem vidla takega gnjavatorja

LuLu -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:21:16)

priznam... še patrino ni tak tečna [sm=jezicek.gif]

Kerensa -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:21:33)

ogaben mi je... folk v hiši je pa zelo potrpežljiv z njim... jaz bi ga najraje okoli uhe, ko vidim kak najeda, ampak potem bi folk govoril, da ne maram pedrov [sm=smiley36.gif]

Yep, se strinjam.

Pa Emi v Baru je menda tudi gay.

LuLu -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:22:38)

Yep, se strinjam.

Pa Emi v Baru je menda tudi gay.

Bar sem pa par minut gledala, so se kregali, pa sem ugotovila, da ne bom folgala dva taka šova gledat in sem se odločila za BB

Kerensa -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:25:45)

Istočasno sta na programu, ja... jaz ob 20-ih gledam BB, zvečer pa ponovitev Bara.

Edino danes mi bo ta Štorija zmešala sistem. [sm=smiley36.gif]

RIJA* -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:25:50)

ne gledam. me ta zvrst ne potegne. gledala sem prvo sezono gostilna išče šefa, letošnjo pa ene par oddaj....

da bi pa gledala kmetije in podobne zadeve...sori, si raje žile vrežem....[sm=jezicek.gif]

LuLu -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:27:43)

Istočasno sta na programu, ja...

BB je na enem kanalu na tv-ju v živo, 24/7 do 19.3. bo zastonj, potem pa se naročiš... tja včasih preklopim. Te skrajšane zmonitrane oddaje ob 20. uri pa nisem še gledala

Kerensa -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:29:06)

BB je na enem kanalu na tv-ju v živo, 24/7 do 19.3. bo zastonj, potem pa se naročiš... tja včasih preklopim. Te skrajšane zmonitrane oddaje ob 20. uri pa nisem še gledala

Imam kupljen neomejen (Internetni, za kamere) dostop tako za BB, kot tudi za Bar. [sm=smiley14.gif]

LuLu -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:31:06)

Imam kupljen neomejen (Internetni, za kamere) dostop tako za BB, kot tudi za Bar. [sm=smiley14.gif]

[sm=smiley36.gif] si malo važna? [sm=smiley36.gif]
kupovala si ne bom dostopa do Voyo...

alda -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:31:46)

Ne gledam ,ker me i take stvari ne zanimajo.

Kerensa -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:33:36)

[sm=smiley36.gif] si malo važna? [sm=smiley36.gif]
kupovala si ne bom dostopa do Voyo...

Važna ne, zasvojena pa. [sm=smiley36.gif]

Z realityji in nadaljevankami. Zdaj cel kup balkanskih vrtijo, pa seveda moram gledat. [sm=smiley36.gif]

liliana -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:34:09)

Klasično vprašanje na takšen odgovor...

Kako pa veš, da so brezvezni in dolgočasni, če jih pa ne gledaš? [sm=smiley36.gif]

Čisto po klasično vem.....sem jih pred leti ene par gledala in se prepričala......[sm=smiley2.gif]

Kerensa -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:36:46)

Zdaj ni isto, bejba. Zdaj imajo tudi pedre (beri: sosednja debata [sm=jezicek.gif] ).

LuLu -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:40:10)

Zdaj ni isto, bejba. Zdaj imajo tudi pedre (beri: sosednja debata [sm=jezicek.gif] ).

a so že omenili, da bi radi imeli otroke? [sm=smiley36.gif]

Kerensa -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:40:54)

A ko bodo, boš pa prišla gledat al' kaj? [sm=jezicek.gif]

LuLu -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:45:17)

takoj... je že čas, da slišim pedre o tem govoriti, ne le obiskovalce cerkve [sm=smiley36.gif]

liliana -> RE: Reality showi (11.3.2015 19:45:59)

To mi je pa nasploh dosodno.....so praktično že v vsaki novodobni knjigi in filmih......[sm=jezicek.gif]

mateyka -> RE: Reality showi (11.3.2015 20:13:49)

Gledate ali ne gledate?

Če ne gledate - zakaj ne?

Če gledate - katere gledate?

Jaz spremljam Bar in Big brother, ostalega (Popolna poroka, Znan obraz ima svoj glas, Dan najlepših sanj) pa ne. Bom pa pogledala Masterchef Slovenija, ko bo.

ok, temu se reče guilty pleasure baje [sm=smiley36.gif]
ne gledam slovenskih, moram priznat - vse stream ali torrent (ne gledam tv-ja).

jaz gledam samo TAR (The Amazing Race), ker mi je ful fajn gledat kako potujejo po svetu, kraje, razne karakterje in kako deluje dinamika teama pod stresom.
in še eno nišo občasno gledam - Million Dollar Listing New York (hudi apartmenti), Million Dollar Decorators (kako to delajo uni brez budgeta), Flipping Out (renoviranje in opremljanje hiš). oh ja, in najbolj pregrešna - The Real Housewives of Beverly Hills (to pa zarad kič okolja, samo ne vem če bom še gledala, ker je postala RR2 - prevrtim več kot 50% [sm=smiley36.gif] )

mateyka -> RE: Reality showi (11.3.2015 20:16:34)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

To mi je pa nasploh dosodno.....so praktično že v vsaki novodobni knjigi in filmih......[sm=jezicek.gif]

saj res! nekaj svežega - 50 sivih v reality showu! [sm=jezicek.gif]

..noname.. -> RE: Reality showi (11.3.2015 20:37:52)

Jaz gledam: Popolna poroka, Ne me hecat˙, Znan obraz ima svoj glas, Big brother (če se mi da), Dan najlepšijh sanj,... a sem še kaj izpustila?

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>