Janchek81 -> RE: II pričakujemo aprila 2015 (25.3.2015 7:26:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shana86 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: perla* Jst se vsak dan z intimnim (čeprav vem, da bi blo bolš, da samo z vodo), pa imam še vedno skoz poplavo spodej....[sm=smiley36.gif] Lahk bi se reklo cunami [sm=smiley36.gif] Matr .. a pol vsak dan nosiš dnevne vložke? [sm=smiley1.gif] Mene pa tok špika že po jajčnikih, da jo bom pomoje dobila že spet pred časom ... sm tok besna, ker mamo rezerviran vikend v toplicah in pričakovano bi jo mogla dobit 30. ( kao na 25. dan ) .... in mam te cikle tok zbezane, da groza .. sm prou ratala slabe volje no .. pa ne zato k jo bom dobila .. ampak zato k niti planirat več ne morm kdaj bo pršla...prej vedno na 28. dan al pa rečmo včasih kasnej, ne pa TOOOOK prej [sm=smiley19.gif] Se mi je isto zgodilo novembra, sem bila slabe volje, da bom zaslužen frej podaljšan vikend v toplicah preživela ob in ne v bazenu, potem pa sem nalulala plusek... [sm=smiley2.gif][sm=pikapoka2.gif] Ja, sam jst sm mela včerj take bolečine v jajčnikih kokr, da jo bom lih kar dobila ... prvič in drugič ko sm zanosila nisem imela nobenih bolečin ... tko, da me res skrbi, da jo bom predčasno dobila [sm=smiley19.gif] In še dons ... materinski dan in rojstni dan mojga dedija ... me prej mami kliče in pove, da so ga odpeljali v bolnico ( voda v pljučih in popuščanje srca ) ... sm tok žalostna, da joj ... ko pa pomislim, da čist vedno se je v naši familiji dogajal, da je nekdo šel in smo ble druge noseče ... ko je umrla moja babi je bila noseča moja sestrična, ko je umrl od sestrične dedi, je bla noseča moja sestra, ko je umrl moj bratranec sem bila noseča jaz, ko je umrl od bratranca oče ( iz očitove strani ) je bila noseča od bratranca punca .... groza me je dons kr [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|