ingverjev čaj (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> ingverjev čaj (21.9.2005 9:36:32)

slabo mi je! prvič mi ni blo.
baje pomaga ingverjev čaj..ampak dejte mi pliz pomagat kje dobit ta ingverjev čaj, al če se to dela kr iz ingverja kako se ga nardi?

hvala!

lp, lara

DeVilla -> ingverjev čaj (21.9.2005 9:41:21)

Kaj pa če bi poskusila žvečit pravi ingver? Ali pa kandiran, se ga dobi v Mercatorju tam kjer imajo lešnike pa kandirano sadje na kilo.. Meni je to pomagalo..

Anonimen -> ingverjev čaj (21.9.2005 9:48:02)

ojoj..ka pa vem..ingver mi drgač ni ne vem kako slastna zadeva..

apak devilla če pogledaš najine trakce..a sva se midve kej zmenile

aja pa še to...če bo fnt bo brin

SaaS -> ingverjev čaj (21.9.2005 12:13:16)

Jaz sem probala ingverjev čaj, ko mi je bilo slabo. Ampak mi je bila zadeva tako ogabna, da mi ni šla dol. Parkrat sem se malo posilila, a mi je bilo potem samo, da sem ga zavohala, še bolj slabo. Sem vse skupaj opustila..
Kupila sem ga pa v trgovinici z zelišči in zdravilnimi pripomočki, kremami ipd. V Lj je ena v Cityparku.

jazz -> ingverjev čaj (21.9.2005 16:00:29)

Jaz ti svetujem, da si olupiš in naribaš jabolko in vmes naribaš malo svežega ingverja. Shraniš ga lahko tudi olupljenega v zamrzovalniku in ga po potrebi vzameš ven.

DeVilla -> ingverjev čaj (21.9.2005 19:05:48)

Hehehe, Tisa pa Brin... Odlična kombinacija!!!

lina24 -> ingverjev čaj (22.9.2005 10:34:09)

jst kupim par koreninc ingverja v merkatorju. itak dolg zdrži v hladilniku. pol pa naribam pol korenince v lonček za čaj (vzamem lonček, ki zadostuje za približno 4 skodelice čaja)in to naj vre 15 minut. pol pa nujno vzemi ingver ven, da ni premočan čaj (ingver ima zelo zelo poseben okus) in potem sladkam in dodam ožeto pomarančo. men je čaj kar u redu, res pa je da se ga moraš malo privadit.
naj ti tekne in naj ti slabosti čim hitreje minejo.

Urša -> ingverjev čaj (22.9.2005 13:26:48)

Jst sm si kupila ingver v prahu na tržnici, tam kjer imajo zelišča. Okus mi je bil tako ogaben, da ga nisem mogla pit, pa sm dala res samo noževo konico ingverja v vročo vodo. Parkrat sem se posilila, zamašila nos in spila. Je pomagalo, samo upiralo so mi je pa ful. Proti slabosti so fajn učinkovali trdi limonini bonboni kot mi je ena svetovala, fejst kisli. Poskusi!

Stran: [1]