Hope2 -> RE: Ko si kaj sposodite... (7.3.2015 5:15:54)
|
a to resno o sladkorju, moki, jajcih? sem mislila da je samo mit iz filmov[sm=jezicek.gif] ce meni to zmanjka, posljem moza ali sebe v trgovino. Ce je zaprta, pac ne pecemo, sposodit si ne grem teh zadev. Ce kdo pride prosit, bi mu dala, sploh ne bi cakala, da prinese nazaj. Dama nimam zaloge, zato bi dala kolikor rabi. sposodimo si kako masino, orodje, kaj za otroke.... vse nekako kratkorocno in zato dobim vse nazaj in vse takoj vrnemo. Vse se konca pri dojenckastih stvareh- dolgorocni najem(par mesecev). KO sem posodila, sem prav rekla, da posodim, in da mi vrnejo, ko bomo mi imeli drugega (je bil sprva v nacrtu). ne gre se za cunje, temvec vecje, drazje stvari. in cisto nic nisem dobila nazaj. njihovi otroci so prerasli, drugega nimajo, mi smo dobili dojencka.... najbrz so prodali- prosila nazaj nisem. ker mam princip, ce zmorem jaz slisat vrni cez cas in to naredim, pol lahko vsak[sm=jezicek.gif]. se pa meni edino zalomi pri cunjicah, se zgodi, da kak kos ne vrnem, celo ce dobim polno vreco ali od vecih ljudi (nehote) ali kako fejst uniceno.
|
|
|
|