|
RE: Evo, Sprememba zakonske zveze je potrjena 5.3.2015 18:47:02
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Ker sem edina, ki jih ne maram (ali pa sem edina, ki nisem obična pederčina in si upam to povedati na glas), bom odgovorila, tokrat z vprašanjem. Na faksu nas je žal že pokojni profesor vprašal, če smo rasno nestrpni, in smo, kako predvidljivo, skoraj v en glas odgovorili, da seveda, nismo (saj se to ne spodobi). Ko je vprašal prvo sošolko, če bi se poročila s črncem, je, kako nepredvidljivo, tako odločno rekla NE. Pred kratkim sem brala knjigo (avtor Todd), kjer med drugim navaja, da se več kot 95% črncev v ZDA še vedno poroča - s črnci. Kljub vsej tolerance, strpnosti, in vsem ostalem blablablaju. Organsko belci ne gredo skupaj z njimi, in enako organsko jaz ne prenesenem ne pedrov ne lezbijk, pri čemer je peder skladno s SSKJ pogovorni jezik (in ne vulgaren), lezbijka pa je standardna beseda v našem jeziku. Pederčina je izpeljanka in se ne nanaša na padre. Toliko v pojasnilo. In če me zaradi svoje spolne usmerjenosti odbijajo, se zato jaz ne bom obnašala hinavsko. Pač me in s tem nikogar ne ogrožam..mogoče kdo izstopi kakšno nadstropje prej iz dvigala, ali pa komaj čaka, da gre ven, ne vem, in mi je vseeno. Z nekatrimi ljudmi se privlačiš, z nekaterimi odbijaš, in ne vem, zakaj bi bilo v primeru istospolnih drugače. Samo vseh ljudi pa vseeno ne odbijajo v taki meri kot tebe mogoče.......mene recimo debeli ljudje tudi ne odbijajo, tebe pa....... Ne govorim o vseh ljudeh, niti ne posplošujem. Nekateri se ne bi družili s cigani, drugi z narkomani,tretji z debelehi, četrti s pijanci. Jaz se ne s homoseksualci, ker se odbijamo, enako ne z debeluhi, iz drugačnih razlogov. Vsak ima svoje meje tolerance, in kdor pravi, da je toleranten do vseh in da so vsi super in da ima vse rad, je po moje ne tak človekoljub, ampak večinoma hinavec.
|