pikalonca -> RE: Cista (26.1.2008 21:00:31)
|
Pozdravljene. Naj vse, ki se borite s cistami malo potolažim, da to dandanes ni nobena grozna stvar in se da dobo rešit. Jaz sem imela dve veliki cisti (ne vem več koliko sta merili) in zanje verjetno sploh ne bi vedela, če ne bi za 6 mesecev izgubila M. Sprva sem pomislila na nosečnost, a ko so že trije testi pokazali negativno in ko so bile bolečine že hude sem šla h G, ki mi je z ultrazvokom povedal dejstvo. Predlagal mi je tablete za spoženje ovulacije, a sem jih zavrnila, ker ni bilo nujno. In sem raje obiskala bioenergetičarko. In tako sem po 6 mesecih, nekaj obiskih pri bioenegetičarki in malce spremenjeni prehrani končno dobila M. In v naslednjem mesecu takoj zanosila. In sedaj po tistem sekiranju, če bom sploh lahko imela otroke, imam sedaj že dva sončka. Priznam, da me je bilo tega najbolj strah, da ne bi mogla zanosit. Sicer me je G že pri tistem pregledu potolažila, da pri cistah ni nič za dramatizirat, ampak, da pa lahko nagajajo in včasih morda tudi povzročijo splav, a po vsej verjetnosti med nosečnostjo izginejo. Sanndrie leta nimajo nič s tem, ker tukaj igrajo zelo veliko vlogo hormoni. Saj veš, ene dobijo taprvo M pri 11 letih (np. jaz), druge pa okrog 20 leta. Bi ti pa vseeno svetovala, da greš h G, da se ti spet ne pojavijo take bolečine. Čepav pravijo, da zna res hudo boleti, če se cista zasuče okrog svoje osi. In če je vse posreči lahko takrat poči. Skratka vsem želim čimmanj policistično življenje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
|
|
|
|