liliana -> RE: Le seksa in marihuane ne (28.2.2015 13:24:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja ata je v prispevku rekel, da se ukvarjajo tudi z industrijsko konopljo. razumeti je, da imajo to urejeno in to počnejo čez leto zunaj, ne pa v kleti pod lučjo. če bi bilo drugače, bi najbrž vsa zgodba imela drugačno vsebino. imajo pa tam zadaj za kavčem neke steklenice razstavljene, ki jih je očitno treba nekako pokazati javnosti... Izgleda, da so v kleti pod lučjo le nekaj našli.....glede na to, da so bili 10 ur v hiši......saj policaji vseeno niso taki debili, kot v vicih, ki krožijo o njih...... In dokler preiskava ni zaključena, uradni organi ne smejo dajati izjav o sami preiskavi......ljudje, ki so preiskovani, se pa lahko o marsičem izrečejo.....in si delajo reklamo......recimo Janša je tudi marsikaj rekel.....in iz tega kar je rekel, je bilo tudi razumeti, da je čist ko suza, da ni kriv..... IZVIRNO SPOROČILO: mateyka debilni zakoni, ki nimajo smisla; osebno jih ne morem sprejet kot sprejemljiv argument. sem preveč pragmatična, da bi se mi (v tem primeru) zdelo smiselno. Meni je recimo prepoved sajenja GMO paradajza, krompirja in koruze tudi debilen zakon......in argumenti proti se meni tudi ne zdijo smiselni......vendar zakonadaja je takšna kot je.....pri enih stvareh jo posamezniki podpiramo, pri drugih pa se nam zdi debilna......ene spremembe se nam zdijo smiselne, druge pa neumne...... Vendar veljavno zakonodajo je treba spoštovati.....in jaz ne smem saditi GMO paradajza, ne sme saditi indijske konoplje, indrustrijsko pa lahko le s posebnim dovoljenjem.....če tega ne upoštevam, kršim zakonodajo......in če to delam, se moram zavedati posledic, ki me lahko doletijo......ne pa se ob morebitni kršitvi predstavljati medijem (kot starš javno izpostavljati svojega mladoletnega otroka in si delati reklamo ter vplivati zaradi otroka čustveno na javnost, da te bo odobravala, ker si žrtev sistema)......
|
|
|
|