peregrina -> RE: Na pomoč - dete grize! (25.2.2015 9:07:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu kolikor se spomnim, je tako, da ji daš prst v usta, ko drži bradavico. Tako spusti in jo pač malo "skregaj" , kot kužeke skregamo... ne-ne, to se ne dela [sm=smiley36.gif] saj bo skapirala počasi, da nekaj dela narobe mene je mala samo 1x tako ugriznila, se zakričala od bolečine in mala se je vstrašla.. to je bilo izgleda dovolj, da ni več tega delala. Res pa je, da to boli kot hudič! Mah, jaz sem tudi zakričala, pa je bradavico sicer spustila, a z grizenjem veselo nadaljuje. Tole s prstom sem včeraj probala. Precej uspešno ... recimo. In potem je večerno dojenje zgledalo nekako tako, da je pila, me je ugriznila, jaz prst v usta, je spustila, sem jo nakregala (sem to delala tudi že prej). No čez eno minuto, ko sem ji ponudila dojko, se je celotna procedura ponovila. [sm=zz_confused.png] Iz obupa sem šla po nastavke za dojenje (že sam ko pomislim nanje, mi postane slabo), pa je grizla tudi nastavek. Kasneje sem ji dala flašo, pa je tudi flašo veselo vlekla na vse strani[sm=zmeden.gif] Sem tudi že pomislila na zobke, čeprav se mi zdi kar hitro. In koliko časa traja to preizkušanje grizenja? (če so seveda sploh zobki v igri?)
|
|
|
|