ronja -> RE: omara z oblačili (23.2.2015 13:00:06)
|
da vas malo povprašam kolikokrat se lotite generalke v omarah s cunjami? Zelo redko, obleke me ne zanimajo kaj dosti in jih tako nikoli nisem mela toliko, da bi bil problem s prostorom - za ilustracijo - vedno sem imela veliko več blaga za tamale kot svojih oblek:D. Vendar pa se je to zdaj spremenilo, ker mi zdaj ena fajn punca, ki je zgleda precej nora na obleke, daje svoje stare, ki jih daza stran. In ker ima postavo čisto podobno meni in se ji da izbirat v trgovini in tudi plačat za malo lepše kose... nisem bila še nikoli v življenju tako lepo oblečena:). Spodnje gate mi je pa zadnjič tašča kupla za novo leto:D. Brez heca, prav fajn so:). Imate ves čas vse sterilno lepo zloženo in v omarah samo tisto kar dejansko nosite? V garderobi (ena mala črna luknja brez okna) imam dejansko lepo zloženo in po novem (odkar imam toliko cot) samo sezonske na policah (potem to 2-3x/leto zamenjam, ostale so v velikih škatlah v isti garderobi). Zakaj mam tam pospravljeno? Ker je to EDINI plac v bajti, kjer si to lahko privoščim (beri: kjer mi ne razmečejo vsega:D) in uživam v tem, da je lepo vse na svojem mestu:) in lahko tako kot nekoč, vsako stvar vzamem z zaprtimi očmi in vem, kaj je:) Uporabno, glede na to, da tam ni okna in se mi včasih ne da prižigat luči (ja, čisto možno, da se zato kdaj oblečem v neprimerne kombinacije, amapk ker sem malo farbenblint, se ne sekiram;). Ali so tudi vaše omare skladišče cunj, ki bodo dobre še za nošenje doma, nato pa količina le teh skoraj preseže količino ostalih noramalnih cunj Glede na to, da sem trenutno doma, se mi to ne bi zdelo nič narobe:D. Bolj me zdaj "motijo" vse tiste obleke, ki jih ne upam dat stran, ker ne vem, kakšno delo bom delala (lahko da bom dejansko kdaj morala nosit kaj drugega kot kavbojke in majco), pa jih trenutno nič ne nosim, ker valjda doma sem v trenirki, ven grem pa v kavbojkah. Ampak ker sem jih ravno dobila in mi sicer lepo pašejo (baje), jih je škoda, ker se zna zgodit, da jih bom kmalu rabila... Na splošno pa imam rada znucane obleke! Ne samo za nosit, ampak tudi za blago. Pazi to! Jaz zbiram stare obleke od drugih ljudi:D in nastanejo včasih prav posrečene kombinacije:) Samo tisith nimam v garderobi, ampak v ustvarjalnici/šivalnici:). Se pa lotim ta kup zmanjšat, čim končam trenutno delo:).
|
|
|
|