liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Si predstavljaš, da zdaj, navdahnjeni s petdeset_imi odtenki, ki so napisani tako slabo, da jih lahko vsak prebere tudi če samo na vsaki deset_i strani, Da malo podam svojo "strokovno" razlago, zakaj tretjo knjigo prebereš na vsaki 10 strani.....v drugi in tretji knjigi je precej seksualnih prizorov, v prvi nekoliko manj (ker v prvi se še vedno bolj ko ne ovohavata ).....in ker smo trilogijo običajno brali skupaj, en za drugim, tako da si v 4 ali 5 dnevih prebral 1500 strani.......si imel tam proti koncu tretjega dne že seksa rahlo dovolj in si začel opise seksualnih prizorov spuščati oz. preskakovati (ker kar je pa preveč je pa preveč, vseeno smo samo ljudje in ne moreš 3 ure na dan o seksu brati , pa še familien leben je bil nekaj dni zanemarjen in vsi okoli tebe sitni, ti nepraspana, ker si pač ponoči tudi brala......vsebina te je pa še vseeno zanimala....zato si preskakoval strani......saj, če bi prebrali 1. knjigo, imeli mesec dni pavze, pa spet 2. knjigo in nato po 2 mesecih pavze še tretjo, verjetno ne bi seksualnih prizorov spuščali....... začnemo ljudje pisati. Enako nekvalitetno, ampak enako množično (vsaj iz radovednosti user posted image ) berljivo. Da napiše vsak svoje pismo pred smrtjo, in ga pošlje v svet. Le kaj bi se zgodilo, me prav zanima. Ali množična agresija, kaj je nekdo povedal o nas, ali množična ljubezen ob taki količini iskrenosti. Drugače pa, pri zabavni literaturi mene ta tako imenovana nekvalitetnost tako ne moti oz. to, da lahko lahkotno knjigo zapiše vsak (saj dr. romane je tudi vsak lahko pisal)....čeprav se meni knjiga sploh ni zdela tako nekvalitetno napisana.....verjetno pa nekatere opisi seksa tako motijo (ker niso opisani po šeksperjevsko, ampak bolj natur in realno) in zato knjigo proglašajo na nekvalitetno..... Bolj me moti to recimo pri šolskih učbenikih, pri knjigah o vzgoji, pri raznih knjigah o duhovni rasti......da lahko vsako tele, ki se samozvano okliče za strokovnjaka, napiše nek priročnik, po katerem bi se naj učili in živeli.......
< Sporočilo je popravil liliana -- 17.2.2015 20:59:28 >
|