Vijoličarka -> RE: Korekcija prsi Ignatovski, Janežič, Leskovšek ali Čokl? (11.2.2015 8:54:00)
|
Sama sem samo videla en dokumentarec, že ohoho let nazaj, o dr. Fabjanu. Človek je naredil vtis name, ker je res deloval, da pacientko obravnava odgovorno in tudi človeško, pa naj gre za povečanje ali zmanjšanje. Tako da, če mi kdaj tele moje bunke, na katere vedno bolj vpliva gravitacija, res do konca presedejo, potem bi si jih šla zmanjšati k njemu. On je sicer že starejši, ampak dela njegov sin in upam, da ga je ata lepo vzgojil. [sm=jezicek.gif] Silikona pa si nikoli ne bi tlačila notri, če se le da, bi rada živela brez tujkov v sebi. In pa, morda zveni komu smešno, ampak vse življenje sem si želela, da bi bila ploh. Tukaj je treba tudi upoštvati, kar je že ronja parkrat opozorila, da 'rok trajanja' ni neomejen in je treba sčasoma operacijo ponoviti. Tako da je treba, kar se zdravja in financ tiče, računati tudi na to. Cena pa - to je le zahteven poseg in posledice nosiš vse življenje, tako da tukaj zame glavno vlogo igra kvaliteta.
|
|
|
|