Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 17:58:29
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea Tako da - slike, video ali gledalce, ki bodo potrdili tvoje navedbe, ali pa nič. A ti se med seksom snemaš in seksaš pred publiko..... ? Ti ponujaš meni svoje (uspešne) recepte, ne jaz tebi. ...Tri...pikice...to...je...recept... Kje pa se nahajajo te ... tri pikice?
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 17:59:20
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea celo noč? A ti na mail pošljem recept......? Samo, če boš priložila slike kot dokaz. A tri ...pikice...niso dovolj ? Ne brez razlage, kaj pomenijo, mi niso dovolj ... Domišljija...seks...pa to.... Menda spečeš kruh iz kile moke tudi brez razlage o moki
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 18:02:15
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Menda spečeš kruh iz kile moke tudi brez razlage o moki Končno razsvetljenje, zakaj mi peka ne uspeva. Preveč razmišljam!
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 18:03:15
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea celo noč? A ti na mail pošljem recept......? Samo, če boš priložila slike kot dokaz. A tri ...pikice...niso dovolj ? Ne brez razlage, kaj pomenijo, mi niso dovolj ... Domišljija...seks...pa to.... Večen problem - prevelik realist, premalo domišljije ... Ostalega pa, na srečo, dovolj.
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 18:18:52
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Menda spečeš kruh iz kile moke tudi brez razlage o moki Končno razsvetljenje, zakaj mi peka ne uspeva. Preveč razmišljam!
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 18:49:58
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Ti ponujaš meni svoje (uspešne) recepte, ne jaz tebi. Odzvala sem se le na precej odkrito povpraševanje....... Večen problem - prevelik realist, premalo domišljije ... Ostalega pa, na srečo, dovolj. user posted image Česa.....
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 18:54:21
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Menda spečeš kruh iz kile moke tudi brez razlage o moki Končno razsvetljenje, zakaj mi peka ne uspeva. Preveč razmišljam! ja...o seksu
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 19:28:27
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Menda spečeš kruh iz kile moke tudi brez razlage o moki Končno razsvetljenje, zakaj mi peka ne uspeva. Preveč razmišljam! ja...o seksu
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 19:41:30
|
|
|
|
alda
|
in kaj imajo pikice s seksom??
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 20:10:16
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda in kaj imajo pikice s seksom?? Vse pikčaste skrivnosti.
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 21:12:09
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: alda in kaj imajo pikice s seksom?? Vse pikčaste skrivnosti. alda, ko najdeš te pikice, se ti bo razjasnila skrivnost seksa ...
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 21:16:50
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: alda in kaj imajo pikice s seksom?? Vse pikčaste skrivnosti. alda, ko najdeš te pikice, se ti bo razjasnila skrivnost seksa ... 42... ne, ne... napaka... 69!
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 21:20:28
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu 42 ne poznam (še) kaj je to?
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 21:36:01
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu 42 ne poznam (še) kaj je to? pozabi 42... glavno, da ne sprašuješ, kaj je 69
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 10.2.2015 23:08:07
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu 42 ne poznam (še) kaj je to? glavno, da ne sprašuješ, kaj je 69 To pa vem, kaj je. Znak za astrolosko znamenje rak.
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 7:27:00
|
|
|
|
liliana
|
Pa hišna števila je tudi lahko......pa stran v knjigi.....
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 8:24:28
|
|
|
|
LuLu
|
rak, hišna številka, stran v knjigi... kaj že ima to veze s sexom?
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 8:28:45
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu rak, hišna številka, stran v knjigi... kaj že ima to veze s sexom? LuLu, naj ti odgovorim z naslednjim citatom: IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Domišljija...seks...pa to....
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 10:41:01
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Znak za astrolosko znamenje rak. aha....zato se vedno znova srečujem s tem
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 10:54:04
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: petea Znak za astrolosko znamenje rak. aha....zato se vedno znova srečujem s tem ja
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 11:45:01
|
|
|
|
ronja
|
aha....zato se vedno znova srečujem s tem user posted image zdaj mi je jasno! Lubi je rak! To samo seka njegova astrološko-romantična duša ven ...
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 16:45:48
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja aha....zato se vedno znova srečujem s tem user posted image zdaj mi je jasno! Lubi je rak! To samo seka njegova astrološko-romantična duša ven ... A ni tvoj lubi totalni antiromantik.....? A to se potem ob polni luni prelevi iz prvinskega seksualnega žrebca v romantičnega valentinčka.....?
|
|
|
|
RE: Se vam zdi twerkanje seksi? 11.2.2015 16:51:05
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu rak, hišna številka, stran v knjigi... kaj že ima to veze s sexom? LuLu, naj ti odgovorim z naslednjim citatom: IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Domišljija...seks...pa to.... Recimo, en tip je po horoskopu rak, in je v svojem stanovanju (ki ima seveda hišno številko) svojo Anastazijo popeljal do ekstaze v položaju 69.....vse to pa je opisano na strani 69 v eni knjigi..... Če pa slučajno nimaš knjige, pa lahko greš danes ponoči ob 00.01 na premiero filma.......
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?