Vijoličarka -> RE: strikarke na pomoč (4.3.2015 20:55:20)
|
Trenutno sem v fazi izdelave kozmetične torbice za taščin rojstni dan. Hec. Sem si nabavila tisto volno, ki je večbarvna, pa trenirala sem vse mogoče vbode, da bo ja res 'fancy', na koncu pa sem ugotovila, da taka volna najbolj pride do izraza pri čisto navadnem 'ena vrsta leve, ena vrsta desne'. Naštrikat je bilo čisto lahko, s šivanjem sem se že malo bolj borila, zdaj sem pa čisto preč, ko je treba vstaviti zadrgo in podlogo. Vmes sem, da ne bo preveč dolgčas, naštrikala še rožico in ugotovila, da je za rožice še najbolje, da se enkrat naučim še kvačkati (znam samo verigo, pa tudi nobene kvačke nimam doma). Vzporedni projekt je pa šal-ruta, taka z ogromno različnimi vbodi in luknjicami. Kot nekakšen izziv. Telo šala vidim, da bom dokončala (zgodba o tem je humoristične narave, lahko bi ji dala naslov: malo plete, veliko podira) in postala sem pravi strokovnjak za podiranje vseh mogočih vrst petelj. [sm=jezicek.gif] Rob bo bolj kompliciran, ampak ker ni nobene časovne omejitve, bom, upam enkrat dokončala tudi to.
|
|
|
|