Kdaj ste prvič začutile gibe svojega malčka? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

špela007 -> Kdaj ste prvič začutile gibe svojega malčka? (2.2.2015 12:38:47)

Torej to je moja 1. nosečnost in seveda je zame vse novo [sm=smiley1.gif] V sredo 4.2. bom vstopila v 16. teden in včeraj zvečer me je presenetilo gibanje v mojem trebuščku. Sicer malo spominja na prebavo a sem skoraj prepričana da sem čutila svojega otročka. Kakšne izkušnje imate s tem? Res je da sem suhica, sem brala, da je verjetnost da tudi zaradi tega čutim gibe že v 15.tednu in da je kar nekaj nosečnic že tako zgodaj čutilo gibe. Ne vem mogoče pa se mi samo zdi[sm=smiley36.gif] ampak bilo je nekaj novega zame, kar še nisem kdaj čutila in bila sem blažena hehe sedaj pa srčno upam da me ni prebava udarila po glavi[sm=smiley36.gif]

Marčevka2010 -> RE: Kdaj ste prvič začutile gibe svojega malčka? (2.2.2015 15:52:44)

Jaz sem začutila gibe 1. dan 17. tedna. Pa nisem bila suhica. Tako, da čisto možno, da čutiš. Jaz sem v mirujočem položaju na kavču malo pomigala in v odgovor je tudi notri malo pomigalo.[sm=smiley36.gif]

špela007 -> RE: Kdaj ste prvič začutile gibe svojega malčka? (3.2.2015 19:01:55)

Se mi je zdelo da sem čtila ampak potem do danes nič [sm=smiley19.gif] sem še angel sound uporabla, da sem se malo potolažila.... [sm=smiley1.gif] tale naprava je res zakon, sem zelo vesela, da sem jo kupila, res te potolaži ko slišiš malo bitje v sebi[sm=bravo.gif]
Upam da se nisem tako navdušila nad svojo prebavo hehe, no sicer pa komaj čakam da vsak dan čutim malija premikati se..... verjetno to vsaka komaj čaka[sm=smiley1.gif]

jabuk -> RE: Kdaj ste prvič začutile gibe svojega malčka? (11.2.2015 9:32:16)

Jaz sem zacutila v 19.tednu brcike- ko sem sedela, me je 3x udaril na vsake 2sekundi. :)... Baje da prej cutis neke metuljcke, jaz ne vem, ce sem jih, ali pa nisem bila pozorna, ker je prva nosecnost. :)

Stran: [1]