Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 3.2.2015 18:40:55
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica hmm.. ker me je zarocil, ker sem bila noseca in je rekel, da kolk bo vse lazje s priimkom, ocetovstvom in papirji, ker sva se imela in se imava rada. To "me je zarocil " mi zveni kot bi te privezal brez vprasanja ; divja, brezpravna privatizacija in podobno :) ne le, da to tko zveni, ce bi ti vedla kako je blo. Uff.. ajde, hočemo VSE umazane podrobnosti....
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 3.2.2015 19:28:16
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* ajde, hočemo VSE umazane podrobnosti.... Zakaj umazane? Pogrešam pravljično poroko z najlepšo nevesto.
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 3.2.2015 20:24:07
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica petea, kokice si lahko gres pect, ce mi poves prvo kolk olja das v ponev. Sem jih zadnjic delala in nisem vedla kolk olja dat. Ni zgodbe, ni kokic ... ena žlica olja na eno ponev (90 g koruze) bi moralo zadostovati, piše na eni spletni strani iz lastnih izkušenj ti bom pa lahko napisala, če se bo na forumu RRazvila kakšna fajn debata ...
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 3.2.2015 20:26:24
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Pogrešam pravljično poroko z najlepšo nevesto.
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 3.2.2015 21:04:37
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* ajde, hočemo VSE umazane podrobnosti.... Zakaj umazane? Pogrešam pravljično poroko z najlepšo nevesto. ker dietam in cuker ni dovoljen
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 3.2.2015 21:06:14
|
|
|
|
malaMravljica
|
he he he.. kdo si je pa to mislil, Petea ne pece kokic doma.
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 3.2.2015 21:31:15
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: liliana Saj....običajno je to razlog za poroko..... No, zadnje čase mogoče tudi biti tradicionalno netradicionalen in biti "in" ter se iti poročit recimo v Las Vegas...... sploh ni slaba ideja združiš dve prijetni stvari ali pa to.....se malo okopaš in mimogrede poročiš...... http://www.bibaleze.si/clanek/novice/najbolj-nenavadna-poroka-vseh-casov.html
< Sporočilo je popravil liliana -- 3.2.2015 21:32:53 >
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 3.2.2015 22:03:46
|
|
|
|
mateyka
|
ne vem no, sem mislila, da je una v zraku bolj nenavadna.... zdej pa ne vem...
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 3.2.2015 22:07:21
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ne vem no, sem mislila, da je una v zraku bolj nenavadna.... zdej pa ne vem... To pa moraš biti ze dober skydiver.....ker malo mignes z roko, pa te odnese stran in pa-pa poroka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2015 22:21:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2015 22:22:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 4.2.2015 6:11:06
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ne vem no, sem mislila, da je una v zraku bolj nenavadna.... zdej pa ne vem... Saj nisem govorila o nenavadnosti.....govorila sem o tem, da združiš dve prijetni stvari........
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 4.2.2015 8:13:11
|
|
|
|
mateyka
|
verjetno se ne bi odločila za tako poroko, če ne bi uživala v padalstvu?
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 4.2.2015 8:55:07
|
|
|
|
kalbo
|
Zakaj? Začel se je, ko sva začela živeti skupaj in je bla še študentka, pa je nisem mogel prijavit kot vzdrževanega družinskega člana (zarad zdravstvenega zavarovanja pa to), čeprav sva lahko prijavila gospodinjstvo, pa mi spusti naša kadrovska referentka v hecu, ja Luka, najbolš, če gresta kar na Magistrat. No in sva šla, zaročni prstan je itak takrat nosila že lep čas. Da ne govorim, kako me je ruknilo, ko so mi rekli, da bom moral priznavat očetovstvo pa to. no to so bili praktični razlogi. Jih imam pa še mnogo več, ne vem, meni družina pomeni zelo veliko, mogoče mnogo več kot večini ljudi in zaroko, poroko in rek v dobrem in slabem meni res nekaj oziroma veliko pomeni in prav tako mi pomenijo veliko simboli tega, kot je poročni prstan recimo, al pa da nam pravjo Oblački po našem priimku in tako naprej. Tko da poroko sem jemal tako zelo resno, da sem skoraj zlezel skupaj, ko sem jo videl v poročni obleki, pa ko sva stala pred matičarjem.
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 4.2.2015 9:15:07
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ne vem no, sem mislila, da je una v zraku bolj nenavadna.... zdej pa ne vem... Saj nisem govorila o nenavadnosti.....govorila sem o tem, da združiš dve prijetni stvari........ pozdnam ljudi, ki se počutijo "žive" samo , ko so v zraku in njim so skoki ravno tako vsakdanji, kot nam to, da gremo na kofe....v bistvu so ti ljudje ena posebna vrsta....taka, odštekana, sproščena....fenomenalna....in ko prideš v tak dive center, misliš, da si na drugem planetu z drugo vrsto ljudi....tak jaz to dojemam samo za intermeco
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 4.2.2015 10:03:34
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: liliana Saj....običajno je to razlog za poroko..... No, zadnje čase mogoče tudi biti tradicionalno netradicionalen in biti "in" ter se iti poročit recimo v Las Vegas...... sploh ni slaba ideja združiš dve prijetni stvari ali pa to.....se malo okopaš in mimogrede poročiš...... http://www.bibaleze.si/clanek/novice/najbolj-nenavadna-poroka-vseh-casov.html ... na njuni poroki, ki se je odvijala po 20 letih zvestobe ... HuAnita, ta nevesta je bila verjetno stara blizu 40 let ... pa še v belo je bila oblečena ... pa je kar v redu izgledala ... no, samo prvi poročni ples je v tem obuvalu verjetno malo težko odplesala ...
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 4.2.2015 10:05:39
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Jih imam pa še mnogo več, ne vem, meni družina pomeni zelo veliko, mogoče mnogo več kot večini ljudi in zaroko, poroko in rek v dobrem in slabem meni res nekaj oziroma veliko pomeni in prav tako mi pomenijo veliko simboli tega, kot je poročni prstan recimo, al pa da nam pravjo Oblački po našem priimku in tako naprej. Tko da poroko sem jemal tako zelo resno, da sem skoraj zlezel skupaj, ko sem jo videl v poročni obleki, pa ko sva stala pred matičarjem. Lepo.
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 4.2.2015 10:09:36
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica he he he.. kdo si je pa to mislil, Petea ne pece kokic doma. pravzaprav jih že doooolgoooo nisem, nisem namreč neka ljubiteljica kokic; samo če pa bi jih imela pred sabo, vem, da bi jih vseeno pojedla celo skledo tako da - iz preventivnih razlogov - jih raje ne grem pripravljati samo, glede na to, da jim imam v shrambi en paketek shranjen že kar nekaj časa, bo očitno treba v kratkem segreti ponev in jih 'napokati' a kaj ko na RR ni kakšne dovolj zanimive debate za to ...
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 4.2.2015 17:16:14
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ne vem no, sem mislila, da je una v zraku bolj nenavadna.... zdej pa ne vem... Saj nisem govorila o nenavadnosti.....govorila sem o tem, da združiš dve prijetni stvari........ pozdnam ljudi, ki se počutijo "žive" samo , ko so v zraku in njim so skoki ravno tako vsakdanji, kot nam to, da gremo na kofe....v bistvu so ti ljudje ena posebna vrsta....taka, odštekana, sproščena....fenomenalna....in ko prideš v tak dive center, misliš, da si na drugem planetu z drugo vrsto ljudi....tak jaz to dojemam samo za intermeco Je pa v primeru "poroke v zraku" to res en tak precej intimen dogodek.......
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 4.2.2015 18:12:20
|
|
|
|
RIJA*
|
niti ni nujno, da je intimno lahko mata za ritjo še 30 drugih padalcev ki tvorijo kakšno rožico me ne bi čudilo, glede na samo odštekanost dogodka....
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 4.2.2015 19:08:51
|
|
|
|
liliana
|
Lahko cel klub ali pa celo še kakšen klub iz sosednje države ......samo verjetno imajo padalci tudi kakega sorodnika ali prijatelja, ki ni padalec.....
< Sporočilo je popravil liliana -- 4.2.2015 19:09:41 >
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 4.2.2015 19:16:41
|
|
|
|
RIJA*
|
oja, to pa zagotovo
|
|
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 4.2.2015 19:58:54
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Tko da poroko sem jemal tako zelo resno, da sem skoraj zlezel skupaj, ko sem jo videl v poročni obleki, pa ko sva stala pred matičarjem. Lepo. Vsaj ena romantična. Mislim....punce/ženske, samo adrenalin in umazane podrobnosti
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 4.2.2015 23:34:01
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Obred poroke nima nobenih romanticnih utemeljitev, temvec povsem interesne in premisljenje. Frodo, kako si neromantična. Zdaj pa si mi uničila predstavo o prelepi pravljični poroki, ki sem jo načrtovala že od zgodnjega otroštva, in praviš, da bi naj bila za mojo željo po poroki skrita le gola premišljena preračunljivost? Se globoko opravicujem. Tvoja zelja je povsem romanticna, "njegova" zelja je premisljena (zato te podkupi s prstanom +in kar je tvoje postane tudi njegovo), a ustvarjalci poroke so pa imeli v mislih popolnoma strog biznis s primesmi nadzora:)
|
|
RE: Zakaj ste se poročili? 4.2.2015 23:34:25
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica hmm.. ker me je zarocil, ker sem bila noseca in je rekel, da kolk bo vse lazje s priimkom, ocetovstvom in papirji, ker sva se imela in se imava rada. To "me je zarocil " mi zveni kot bi te privezal brez vprasanja ; divja, brezpravna privatizacija in podobno :) ne le, da to tko zveni, ce bi ti vedla kako je blo. Uff.. Deli z nami:)
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?